Saknaden bränner

Fy fasiken vad jag saknar. Åh jag mår dåligt av allt detta saknande.
Tror det är mycket därför som jag vill härifrån. Eller, jag vill inte härifrån föralltid, bara för ett litet tag. Bort från lastbilen typ. Vill träffa alla jag saknar så himla mycket.

Nu luktar det bränt också. Kanske får en majbrasa här inne. Vore ju irritersamt haha!

Dagen har gått bra. 9 starter, 7 samtidigt. Hurra. Ont i foten har jag, och hungrig är jag men vill inte äta pasta. Så jag har mulat godis istället. Så som grädde på moset blir jag fet också.
Men hästarna har varit duktiga iallafall :)

Jaha, nu ska man tydligen äta också.

Tyst. Tyst. Tyst. Tyst.

Prinsen och jag

Prinsen är bäst, fast han kan vara omåttligt irriterande och har en för liten framtand :P Jag spenderar stor del av dagarna nu med att leka med honom. Han gillar även att trycka sin panna mot mitt bröst så jag kan klia bakom öronen, det är mysigt! BIld kommer när jag (återigen) hittat sladden till telen.

Nu sitter jag i lastbilen med Fanny vid min sida, som helst av allt vill bli kliad på magen. Stina ska duscha, jag och Elise har dock redan den saken avklarad, så vi är redo att åka och äta med Kamelia's ägare :D
Ska bli roligt! Och skönt framförallt att komma ut ur skogen och lastbilen :)

Idag har alla hästar trimmats, vi hann med 6 hästar på samma tid som grannarna hann med 3, haha!
Imorgon är det bad-dags och så har jag bestämt att alla träns ska finputsas, så looong day.

Nu blir det ett glas vin, sen kanske man ska fixa håret!

I can't help it, I like to party!

20.07 somewhere over the rainbow

Jag behöver det här. Eller hur? Fan humöret pendlar ju som satan vanligtvis, tänk er då när det är värre nu. Jag fattar inte.

Jag behöver gråta, men hur lätt är det när man aldrig är ensam. Jag tänker inte sätta mig och gråta inför kollegor, och sedan inte kunna förklara varför. Fan, jag behöver dig. Jag är tom utan dig. Eller full, av tankar och skit.
Jag behöver a moment of silence and loneliness.
Jag behöver en stund när jag får vrida upp volymen på max, och bara gråta. En stund när jag inte behöver fundera på att någon kan komma in vilken sekund som helst.
Jag behöver en liten, liten bit av all den ensamtid jag hade förut. Nu har jag ingen, och ärligt talat tror jag att man behöver det ibland. Ingen mänsklig varelse kan bo i en lastbil i fyra veckor utan att behöva en paus.

Nehe, nu ska jag väl tvinga i mig pasta. Allt jag vill är att be allt folk inom 2 mils avstånd dra åt helvete så jag kan få en stund för mig själv.Sometimes you can't make it

"Best you can do, is to fake it"

Haha S, sjävklart ska du få DZ!

Okej, seriöst nu då. Är det nådigt? Nej. Är det okej? Vetefan. Vet inte om du respekterar mig eller inte, men om du vill att vi ska ha någon framtid är det nog dags att du börjar tänka efter, annars kan du lika gärna gå tillbaka till henne.

Men vi får se. Kanske är jag känslig.

Haft en mycket bra dag idag, lugn och skön. Eva och Caggi kom hit, så nu har vi tio hästar. Tur det, annars kunde man ju få långtråkigt haha ;) Saknar Lucy massor, tomt utan sprättan hihi.

Nu är det dags för fodring, sedan dusch. Verkar inte få träffa Tosse idag :(

Majonnäs i huvudet

Så känns det just nu. Framförallt efter två veckor i Belgien, där de äter majonnäs till allt. Pommes, kyckling, i baguette, you name it.

Mmm, skagenbaguette i ugnen, fasen så gott.

Jaha, det är väl dags att dra mitt senaste livs historia. Jag kan ju börja med att berätta att jag fortfarande trivs i Arboga, även om jag bor mer i lastbilen än här. Jag ska efter detta året räkna ut hur många dagar jag spenderat på resande fot, jämfört med hur många jag har varit hemma. Ska bli intressant :)

Vi har ju precis kommit hem (2 dagar sedan) efter två veckor i Lummen, Belgien. Lummen är en sjukt stor tävlingsplats, med två gräsbanor och en sand/gräsbana. lägg till tre framridningsbanor på det, och över 1000 tältboxar, så kankse du förstår hur stort det var.
Vi var fyra stycken som åkte, jag, Stina, Sabina och Emma. Vi hade jätteroligt, det kändes framförallt bra att vi kom överens hela tiden. Annars blir det ju lite jobbigt, med tanke på att vi bodde ihop på en yta lika liten som ett normalstort badrum typ.
Trots katastrofalt mycket problem med el (att sova i 5grader inomhus är inte roligt) så trivdes jag bra. Jag träffade mycket nytt folk, dissade en eeeviiiil kille i baren, sjöng århundradets sämsta låtar hela dagarna och blev solbränd som en kräfta. Lyckad resa!

Åh, nu börjar hockeyn!! Håveeee blåååå!!

Imorgon åker vi till Henriksdal för en tvåveckorstävling. Då ska jag träffa Tosse, så jääävla nice!!

skriver mer imorgon, nu måste jag äta och se hockeyn :D

RSS 2.0