Kl 18.33 kommer bakfyllan

Damn. Jag har lyckats hålla mig relativt fräsch, eller okej, kanske inte just fräsch men mindre blajig då, ända tills nu. Visst har jag varit seg osv, men nu jävlar smällde det till. Alla ljud är irriterande, alla ljusa skarpa färger ger mig huvudvärk, alla hastiga rörelser får mig att vilja spy. Ändå är jag så sjukt uttråkad. Och trött. Jag vill sova, sov trots allt bara typ 2,5 timme inatt, men somnar jag nu kommer jag vakna kl 23 och vara pigg igen. Huuu.

sjukt rolig kväll igår. Började här på en lugn och relativt städad förfest. Jag, Tosse, Karl, Lillan, Tess, Sandra, Claesson, Linkan och Basse chillade en stund, sen drog vi till värran. Åkte cab, satt gränsle över väggen / sidan / inte fan vet jag vad det heter, men ni fattar, och skreeek och sjööööng =) Värsta fina entrén.

Väl framme på värdshuset drog jag igång på riktigt. Pygmén drack bacardi breezer, öl, Redbull/vodka, mjölkdrink och tequila. Yeah. Träffade trevligt folk, umgicks, talade om för S att hon är bäääst, och sånt där bra som bara jag kan göra.
Dansade på stol, sjöng alldeles för högt och var allmänt lycklig.

Någon gång där strax efter stoldansen så insåg jag att värdshuset inte skulle ha öppet hela natten, och ställer mig därför och utropar så högt jag kan ; EFTERFEST HOS OOOOOOSS!! Natten var räddad.

Så vi drar hem till oss, väntar två minuter, sen väller folket in. Orkar inte rabbla upp alla, men det var trevligt folk =)
Dricker, sjunger visor, leker tingelingeling, tallar på varandra och juuunar. Vin spills, öl spills och misslyckade försök att elda sprit uppstår.

Minns inte allt i detalj, var iväg en sväng från själva centrum av festen, men när jag kom tillbaka blev det ett himla liv ;)

Overall en mycket lyckad kväll, känns så sjukt skönt att vara tillbaka i de gamla vanorna igen =)
Lägger upp lite bilder på hur tv-rummet såg ut imorse när vi kom ner. Stanken vi slogs av var outhärdlig.

Nu döda mopedistjävel.Jobb + tråk + grill

Idag har jag jobbat i kiorren. Det gick bra, fick en beundrare hohoho. Plåtarna blir mer och mer samarbetsvilliga, idag klarade jag en på första försöket =)

Nu har vi tråkigt. Precis som vanligt. Ingenting händer, någon som har nå förslag på vad man kan göra när man har tråkigt om dagarna? Förutom att skratta åt dumma, vansinniga regler.

Senare ikväll blir det grillning. Kött och potatissallad, yeeaah!

Ajka gnäller, katterna luktar bajs och jag är seg. Hurra vilket liv! Tosse är bara störd och leker med piskan. Älskar det vapnet, snärtar så fint!

Saknar Zingo. Han är så fin, och snart fyller han år också! 21 år är en värdig ålder för världens bästa man =)

Min buk är sne. Om det hade legat en bebis där i hade den legat på vänster sida. Nu är den bara fylld med köttfärssås, yummy!

Vissa människor är konstiga. Jag blir så trött på tystnad, vafan, öppna käften och säg vad problemet är! Är det ens ett problem, eller är det helt enkelt ett påhitt? Jag vet inte. Det är nog bara en person som vet, och den personen är inte kontaktbar, för den personen lever i en bubbla.

Klämde gravidmage häromdagen, det är så mysigt! Önskar er all lycka!

Nu petar Tosse mig i näsan med piskan. Hur ska jag överleva sommaren?

Upp till kamp mina vänner!


Hur man packar inför en sommarfling

1. Börja att planera långt innan.
2. Börja packa två dagar innan.
3. Packa, packa packa!
4. Hitta på massa annat skoj så du inte packar så mycket som du borde.
5. Tvätta dagen innan, men glöm massa saker.
6. Ha ett skitdåligt torkrum så de tvättade kläderna inte hinner torka.
7. Diska, men kom ihåg att äta tacos och sånt så det blir lika mycket disk igen, kvällen innan du åker.
8. När du väl har lyckats packa typ allt, inse att de sakerna du behöver på resdagen ligger längst ner, och riv upp allt igen.
9. Glöm gärna prylar, kläder etc på lite olika ställen i hemorten, så du i ren panik får åka runt och samla ihop allt, precis innan avresa.
10. Städa för all del inte i tid, det är mer sport i det hela om du ska hinna det två minuter innan bilen rullar iväg.

För de riktigt hardcoreflyttande människorna: Ha två katter som river all packning som du så fint ställt iordning.

Nu drar jaaaaaaaaaaag!!RSS 2.0