Pepparkaksillamående

I brist på godis ( hur kunde vi låta detta hända? ) så sitter jag och trycker i mig pepparkakor. Jag mår så illa, har så ont i tungan, men fortsätter liksom äta. Hur bright är man då? Det här har ju gått för långt, jag måste sluta.

Inget adventsmys här inte. Vi har tänt lite ljus, men inte mer än så. Man blir så avskärmad här, jobbet går ju alltid i första hand och i andra hand kommer ju datorn. Och varken på jobbet eller på min dator finns nån vidare julstämning.

Men varför i helvete lyssnar jag på Darin? Hur deppig får man vara. Sådärja, Chantal outtalbartefternamn istället :)
Blir man ju mycket mindre depp av.. Men det är iallafall bra musik!


Idag har jag städat, shit vad bra jag är. Mitt rum är så fint nu, med rena sängkläder och allt :) Har tänt lite partylite också, så det ska lukta gott när jag går och lägger mig ensam i mitt kalla, mörka rum. The fabulous life of me.

Nu borde jag fixa med min tvätt, så jag kan slappna av och se Ensam mamma söker sen, sista avsnittet idag!
Men soffan är ju galet skön, och Linn är ju på msn..



Två betydelsefulla tjejer







Neuken in de keuken

Haha, ja holländska och svenska har en del likheter, men långt ifrån alla ord betyder samma sak! Lärorik tävling, på många sätt. Gillar gänget här nere, lite trist att Wendy jobbade sin sista dag idag..

Kom hem från tävlingen idag, kunde åkt igår kväll efter 1,30, men med tanke på att det snöade, regnade, var minusgrader och klockan var 22.30 så åkte vi hem imorse istället. Slapp köerna på vägen hem, shit skivad potatis vad köer det var på vägen dit. Har aldrig någonsin sett såna köer, trots sex st filer! Fatta då om det hade varit typ tre filer.

Hästarna har varit duktiga, många fina rundor, och resten var mycket lärorika. Jag älskar Charette, hon är så jävla ball. Och Calinou, så sjukt söt. Hon bara gör liksom. Gör rätt. Aa, söta hästar det där. Luxan har nog lärt sig en hel del, både Stina och Robert har hoppat henne, nyttigt och de sista rundorna var riktigt bra :)

Kommer nog en del nya filmer på hästarna på youtube, check it out! Stina Lillje ligger de ute på :)

Wendy frågade mig häromdagen vilken min favorithäst är, oh holy christ vad jag pratade på. Kände själv efter en stund att jag nog borde vara tyst nu, hon är nog egentligen inte så intresserad av världens finaste Lucy Show. Saknar henne så mycket att det är jobbigt. Helt sjukt, hur kunde det bli så här?! Vi är (var?) liksom the perfect match. Som handen i handsken. Som tepåsen och det varma vattnet. Som bilen och bränslet, svårt att klara sig utan varandra.
De där Nyreröd, de är riktiga lyllosar, hoppas de vet det.

Nu blir det lite mer jobb, sen ikväll måste jag ta igen alla missade serier osv :)

Saknar er!


Hell yeah.

It's better to light a candle than to curse the dark.
In the eyes of the youth there are question marks,
Like freedom.
Freedom for the mind and soul,
We don't see them.
See them for their worth at all,
That's why we lead them.
Lead them to these wars and what is it we feed them,
Feed them our impurities and who it is we treat them.
Treat them like the enemy humanity will need them,
Need them like the blood we spill and where freedom.
Freedom for the hearts we fill, mislead 'em.
They hunger for the love we give, but we cheat 'em.
The cops beat them when all he wants is his freedom,
So they defeat them, whatever spirit he's got, beat 'em,
And they teach them that the rest of the world don't need him,
And he believes it's a disease that he's heathen.
Put up your fists if all you want is freedom.




Promise this

Sjukt bra låt!

Jaha, idag har varit en bra dag. 8 hästar har hoppats, mycket duktiga! Charette har fått skor, så hon var lite trött så hon behövde inte hoppa ;)
Förberett för Moorsele imorgon, känns konstigt att åka på tävling en onsdag mitt på dagen, men hellre det än att åka kl 3 på natten :P
Idag klippte vi Laban också, duktig men dum!

Nu sitter Elin och gestikulerar framför den icke-existernade camen. Vad gör mongot egentligen?
Tur att hon aldrig läser min blogg (svikare!) så hon inte ser vad jag skriver, då skulle hon skämmas haha!

Nu ska ni få höra. Idag har jag och Stina gjort pannacotta. Elin hjälpte också till, hon fick röra i grädden, duktig flicka.
Alltså, vi har gjort den från början, inget pulver-blanda med vatten-färdigt, utan på riktigt! Snart provsmak!
Om det funkar så får vi tacka Robban, om det inte funkar så skyller vi på honom ;)

Är det inte konstigt att om man tänker på en sak så kan man få rysningar i hela kroppen? Det är liksom sjukt när man tänker på det. Man tänker på en sak med hjärnan, och vips uppfattar kroppen det, håren reser sig och man ryser. Över hela kroppen. Av välbehag, av glädje och av längtan :) Fantastiskt. Ska nog tänka mer på dig, jag verkar må bra av det. Mår ännu bättre när jag vet att du tänker på mig också.

Nu är det nog dags för dessert, två timmar efter huvudrätten halloumigratäng. Finally!




I väntan på solen

Kära någon, julklappar och shit, det har jag inte ens tänkt på! Dags att skriva önskelista :D

Jag hade värsta grejen jag skulle skriva, men så drömde jag mig bort i julens och tatueringens värld, så nu har jag helt glömt bort det haha!

Hoppas på besök i nästa vecka :D

PH-Erik och pannacotta

Sjuk dröm säger jag bara haha!
Visar ju lite hur mitt liv ser ut nu, även om inte pannacotta hör till vanligheterna..

Storasyster ringde idag, åh herregud vad jag saknar henne! Å lilla Bjööniis också, tänk vad vi ska leka när jag kommer hem :) Systrarna och hundarna <3

Igår kväll beställde vi hem pizza, mycket smarrigt! Jag låtsades även att jag kan prata holländska, lyckades rätt bra faktiskt =) Hade värsta gourmetkvällen igår, hemkörd pizza (som man förövrigt fick med en flaska vin till, hur ofta skulle det hända i Sverige?! ) och sen pannacotta till efterrätt! Får väl se om vi lyckas göra egen pannacotta sen, eller om vi behöver ringa en vän..


Standing in the rain, dealing with the pain
Everything's the same and it doesn't really matter what I say
Picking up the phone, come to take you home
You will say no doubts, the reality of today

Busting my thoughts fly back to thee
They always fly back to thee
Please won't you understand that without you by my side there's no me


When a tornado meets a volcano

Mandarin är mitt nya. Har ni tänkt på hur gott det är?

Själv hemma nu. Elin promenerar, och de andra är ute på äventyr :) Skönt, då kan jag sjunga hur högt jag vill och blogga utan att någon kastar saker på mig ^^  Detta är nog faktiskt första gången jag är ensam hemma sen vi kom hit, skumt att det gått tre veckor redan! Tiden går galet fort när man har roligt =)

Idag har varit en effektiv dag. 9 hästar ridna på förmiddagen, det måste vara rekord =)
På eftermiddagen har vi hunnit med att klippa klart Evolution, haft Luxan och Kakan i hagar (skönt sa de och rullade sig i leran) skritt-träna Zazza och Charette, frissa Kamelia och Zazza och sen naturligtvis det gamla vanliga! Vi är fan sjukt bra =)

Undra om man ska orka fixa naglarna till ikväll?! Vore väl ambitiöst, med tanke på att vid frukost imorgon kommer de vara förstörda igen.. Men det är ju så snyggt med fixade naglar! Hmm, får ta mig en funderare på det.

Igår såg jag en sak som fick mig att vilja kunna spela gitarr. En gitarr, FULL MED SVAMPBOB! Det var svampisar över hela gitarren! Gaah! Synd att min tele inte samarbetar så jag kan lägga in kort och visa ^^

Jul i år kommer bli en konstig jul. Ingen familj, ingen julmiddag, inga klappar, inget Kalle Anka, inget somna på mammas soffa efter maten.. Lustigt! Är det så här att vara vuxen och en utflugen fågelunge?
Jag är dock en sjukt stolt fågelunge. Jag är stolt över mig själv som gör detta. Jag är rätt ball faktiskt. Vid närmare eftertanke, jag är fett ball ^^

Faan, varför kan inte jag ta lika höga toner som Katy Perry?! Höjer volymen lite till på hörlurarna så hör jag inte mig själv ^^ Sådär ja, shit vad bra det låter!


Nästa station.


Avlopp eller utgång?

Känslorus! Hengelo ikväll, Empire NY kommer vara baaaall! Svart, spets eller solglasögon? Svårt val :P

Känslorus! Saknar att prata med familj och vänner..

Känslorus! <3

Känslorus! =/

Jobbig jag är va?!

Klippte Charette idag, hon är så duktig lilla skruttan :)
Imorgon blir det jobb igen, tydligen lite hoppning på schemat. Blir nog bra!

Nu blir det klädval, sen duscha och göra iordning mig för en girls night out :D

Yoooooouuuu

make me feel like I'm living a teenage dream ;)

My heart stops when you look at me..

Take a chance and don't ever look back ;)

Alla jädra solstrålar verkar flytta till Kreta

Regn, regn och lite vind. Fabulous, om man jämför med hur ni hemma i sverige har det, har jag hört! 2 dm snö, det känns sjukt overkligt. Hoppas det inte är en mm snö kvar när jag kommer hem :P

Om Elin kastar en sak till på mig för att säga en galet oviktig sak så reser jag mig ur soffan och går in på mitt rum. Där har jag dock inget internet så om inlägget får ett abrupt slut så vet ni varför..

Det känns som att alla har en liten downperiod nu. Inte för att jag pratar speciellt mycket med någon, men de få ord jag hör/läser verkar dystra. Jag är visserligen inte heller på topp just nu, men det känns ändå konstigt. Höstdepression kanske har förflyttats till vinterdepression? Svårt också att komma ur det när ingen är "där uppe" och drar i en, alla liksom fumlar runt bara. Vilken soppa. (så god och matig! hade Anne-Lii utbrustit om hon varit här :P )


Skriver nog lite senare, nu ska jag ta tag i min framtid.

Blankt papper

Ibland funderar jag på hur livet hade sett ut om man fick vrida tillbaka tiden till för typ 5 år sen. Vad vore annorlunda? Hade jag satsat på något annat? Var hade jag bott? Vad hade jag gjort? Hade jag varit lycklig om jag valt andra vägar, tagit andra beslut? Eller är det här ödet? Att sitta i en asmysig lägenhet i Holland, med galet fina hästar nere i stallet som jag, bara jag, är stolt groom åt? Som jag får klappa på halsen och räcka en sockerbit när de gjort sitt bästa inne på banan? Skulle jag ha haft världens finaste hund hemma som världens finaste familj tar hand om åt mig, bara för att jag är ute på äventyr?

Eller hade jag bott kvar i kopparberg, jobbat på treskillingen, handlat på samma gamla dyra ICA, bott på gärdet och hängt med samma folk som då?

Jag vet inte om jag tror på ödet, jag tror att man formar sitt eget öde. Självklart formar sig livet lite själv också, plötsliga saker dyker upp som man inte räknat med. Men de beslut man tar, de styr ju. De beslut jag tagit har gjort mig till den jag är, tagit mig hit och format mitt öde.

Mitt öde. Mitt liv. Min framtid och mitt förflutna.

Men jag ångrar inget. Det är ju ändå försent att ändra några beslut. Men det är inte försent att förändra framtiden. Jag ska försöka forma mitt öde. Jag ska försöka bli den jag vill vara. Jag vill leva det liv jag alltid drömt om. Men ett steg i taget. Jag klättrar i livets trappa, but it's a long way to go. Jag har tagit mig långt, men det finns inget som stoppar mig nu.
Det börjar nu.











babe



Jakten efter lyckan

Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars? I could really use a wish right now...


Är det möjligt att tröttna på bra musik? Nää!


Har egentligen inget att skriva, men vill lyssna på musik och då måste jag sitta vid datorn och hitta på något :P

Med dunder och brak!

Herrejesus, tur att inte jag och senap bor ensamma här, stackars hästarna hade ju blivit gasförgiftade. När vi är tre så måste man ju ändå kontrollera sig litegrann. Helt ärligt, när det låter som när man blåser i en flaska, då har det gått lite över gränsen. Aldrig med ett kilo mandariner på en timme säger jag bara.


Usch, äckligt. Nu till en helt annan sak. Jag älskar min mamma. Mest av alla. I hela vida världen.



Pratar med flinfleflan =)

Sitter runt köksbordet med Stina, Elin, Elins gulliga mamma Eva och Sanna, Kamelias och Olles ägarinna. Mycket trevligt. De vuxna dricker vin och jag och Elin dricker vatten, alla äter chips och nötter och talar om dagens tävlingar. Duktiga Evolution, Zahara och Kamelia har skött sig! Och Stina också för den delen.

Holland är bra. Holland är ca 10+ och lite regn. Nej okej, rätt så mycket regn. Men det går över snart och det blir miiinst 30 grader varmt och solsken. Den som väntar på något gott.

Mina fötter luktar lite illa. Usch och fy! Måste nog göra något åt det. Men jag är ganska säker på att det är fler runt det här bordet som luktar lite sådär ^^

Oj vad jag saknar mina kära vänners röst. Mina fina fina kompisar. Men kommer nog hem snart en liten sväng och leker med er =)

Lilla Elias fyllde 1 år igår, grattis gubben! Snart är du 15 och kör moped och drar med tjejer hem, då du, då kommer pappa dra dig i örat =)

Nej, nu är jag nog tvungen att duscha. Huvvaligen.

Puss och hej, leverpastej!

So far away, but always close

Det är G det. Tänk om alla vore som honom, då vore världen den perfekta platsen. Bara massa Gustavisar överallt.
Vi har aldrig träffats IRL. Aldrig, under alla de fem år som vi "hållt kontakt" har vi sett varandra face to face. Allt har skett via tekniken. Inte så konstigt kanske, många har ju "cybervänner", men det här är ingen vanlig vän.
Han är allt en vän ska vara.
Han är rolig, men inte överdriven.
Han lyssnar, men ger svar på tal.
Han är sann, men drar gärna en vit lögn för att skydda mig.
Han är helt enkelt fantastisk, utan att veta om det så trampar han i min jord, och de avtrycken regnar inte bort.
Han är den där lilla, lilla pelaren som ingen någonsin förstod hur viktig den var, tills någon plockade bort den och allt rasade samman.

Jag förstår. Jag förstår hur viktig den lilla, lilla stenen är på grusgången för att allt ska vara perfekt.

Den här vänskapen går inte att ta miste på. Den är äkta, no matter what. Här döms ingen. Jag vet vem han är, han vet vem jag är.


Real friendship goes deeper than love

RSS 2.0