Pappors problem?

Detta är ju helt sanslöst. Han låser in sin dotter i en hemlig källare. Han sätter på henne. Hon föder sju barn. Som hon är halvsyster till. Han blir ju alltså sina barns morfar.
Den penis som skapade henne, förgjorde henne.

Hur fan kunde inte mamman förstå? hon måste ha vetat, men inte vågat säga något. Eller så var hon med på det?! Vem vet, inte du, vem vet, inte jag.

Scrollar ner på ABs hemsida. Kommer till en artikel om en flicka ( 17 år ) som blev kär i en brittisk soldat. Inget syndande, inget dejtande, bara känslor som aldrig fick utlopp. Men hennes pappa fick reda på att hon pratat med en utlänning( de bodde i London?! ), och dödade henne.

Citat ur AB:

- Jag skrek rakt ut och ropade på hennes bröder så att de kunde ta bort hennes pappa. Men när han berättade orsaken hjälpte de honom i stället för att rädda hennes liv, säger mamman Leila Hussein.

Pappan ställde sig på flickans hals tills hon kvävdes och högg henne flera gånger med en kniv.


När fan tar vansinnet slut?

Samtidigt som jag skriver detta sitter jag och myslyssnar på Connie Talbot, 6 år, då hon sjunger de ljuvligaste tonerna. Nu sjunger hon Imagine. Hon mår bra. Hon är glad, har en stöttande familj som inte låser in och våldför sig på henne, de dödar henne faktiskt inte heller. Lyckos henne.

Andrew, 13 år

http://www.youtube.com/watch?v=LExJ6oN4hUo

Fy fan. Helt underbart. Den rösten är to die for.

Jag får tårar i ögonen. Han är 13 år. Han är mobbad, har alltid varit det. Sen kommer han in på scenen, oh rent ut sagt pissar de där mobbarna i ansiktet. Fy fan vad skönt det måste vara.

Albin, 8 år.

http://www.youtube.com/watch?v=KIk26JT4XDY


About Life.
At age 4 success is not peeing in your pants.
At age 12 success is having friends.
At age 16 success is having a drivers license.
At age 20 success is having sex.
At age 35 success is having money.
At age 50 success is having money.
At age 60 success is having sex.
At age 70 success is having a drivers license.
At age 75 success is having friends.
At age 80 success is not peeing in your pants.

Som ni märker finns det massa onödigt dravel att hitta på internet en tråkig afton som denna.

Träna, träna och åter träna

Så har min dag sett ut. Åkte till stallet kl 09.00, gjorde iordning Rambo ( aka Bambi ) till kl 10.00. Han tränades i en timme, sen var det dags att göra klart honom och fixa Zingo för träning.
Tränade honom kl 12-13, gick bra. Kändes riktigt lösgjord idag, och tillochmed den förvända galoppen vi brukar få krångla med gick skitbra! Pigg var han också, vilket gjorde allt lite lättare.
Nåväl, efter det släppte jag ut honom till Rambo i hagen, krånglade in Cassi, fixade henne, och hon tränades kl 14-15. Första gången jag red henne, och hon var helt jävla underbar!  Hon är ju sjukt känslig, så det gäller att rida helt utan skänklar typ, och bara lite lite tyglar. Annars flyger man ^^
Carina var också väldigt nöjd, och helt plötsligt kände jag att jag ville vara kvar här ett tag till och rida henne och Zingo.. Men men..

Imorgon blir det tävling för Anneli och Rambo i Fellingsbro. Jag ska med och vara hästskötare. Så ikväll har jag stått och putsat Rambo och flätat manen, putsat sadel+träns och fixat..

Vad fan menade du med gårdagen? Jag blir så sjukt förbannad. Tror du jag seriöst vill åka hem till dig nu, efter det du gjorde?

Imorgon är det tio månader sedan

image9Älskad

image10Saknad

image11Förlorad

Snacka om bortskämd

Jag tycker nu då att jag är döende, bara för att mamma väckte mig 07.15. Har data 0830, men måste ringa veterinären och fixa innan.. Herregud, hur klarar folk av att gå upp tidigt? Hur orkade JAG?
Sjukt lat blir man när man inte jobbar. Men vad fan, jag ska ju jobba heela sommaren, det borde väl räcka?! =P

Om åtta minuter öppnar veterinärens växel, Wilda är jättesvullen vid såret, så antagligen måste vi åka in så de får tömma det. Kul. Hoppas hon inte har ont iallafall =/

Dataprov idag. Håll tummarna, för denna gången är det jobbigt mycket grejer jag ska kunna. Ont i halsen har jag också.. Allt går emot mig..

Leka med Lotta och bebbe idag =)  Drömde inatt att Linda var med barn och att bebisen skulle heta Samuel, haha! Helt sjukt, vi stog och grät för att vi var så lyckliga! Äntligen skulle jag få en bror =P Sjukt..

Vad vill du? Vad vill jag? Vill vi samma sak?

Lasse är en smart pojke.

Lilla Lasse gick i småskolan och en dag frågade fröken vad deras pappor jobbade med. De vanliga svaren dök upp; Polis, advokat, revisor, brandman, läkare.

Lasse, som alltid lät mest, satt nu tyst. Fröken frågade om inte han också skulle berätta för klassen vad hans pappa jobbar med.

-
Min pappa är dansare på en bögbar. Där tar han av sig kläderna och dansar naken framför en massa män som betalar honom för det. Och betalar de riktigt bra följer han med dem hem och så  får de sätta på honom.

Fröken blev alldeles förskräckt över Lasses svar och tog med honom ut i korridoren.
-Är detta verkligen sant Lasse, frågade fröken.
-Näääeee, svarade Lasse skamset, men farsan spelar hockey i Linköping och det är så förbannat pinsamt! 

image8

SM-GULD,SM-GULD,SM-GUUUULD!!

LINKÖPING KAN SUGA MIN SURA SALAMI HAHAHAHAHHAHAHA!!!

Jag är svettig och skakar, men fy faan vad UNDERBART :D

image7


Kallskuret fingerkött och Björntårta

Linnis skulle göra sallad. Hon kände att det saknades något köttaktigt i salladen, så hon skar ner en bit finger. Men hon ångrade sig, för hon kom på hur ont det gör med ett sår i fingret, så då  ringde hon till sjuksköterska pyggis. Pyggis ryckte direkt ut på sin ambulerande cykel och tog sig i hastig fart till den skadade kvinnan. Tur att hon har mig. Hoppas salladen mättade.

Idag fyller the no.1 Stinky år! ( Grattis, ännu ett år närmre rynkorna och taxöronen ) Hon ska baka tårtor, men jag är ju inte bjuden så jag får väl äta godiset och ostpinnarna som mamma köpt hem :P Stackars mig :D

Sysslolös

Återigen sitter stackars lilla ensamma Pygmé här och har ingenting att göra. Det har gått så långt att hon tillochmed har strukit sängkläder som ska tas med till Visingsö. Seriöst, sådant kan bara hända i Kopparberg.

Har så tråkigt så jag kan inte ens komma på något roligt att skriva. Har fikat på Fagers idag. Helt okej, inte de människor jag vanligtvis umgås med( dvs Linnea och mamma ) så det var underhållande.

Solen skiner. Katten är pigg och glad. Foten sover. What else?

http://www.aftonbladet.se/karleksex/article2257840.ab
Hmm. Tänker på L. och skrattar. Asmycket.
På tal om något helt annat. McDreamy. Jag finner inte ord.

Nu blev jag helt fast i hans ögon. Jag har en thing för killars ögon. Och jävlar vad jag gillar det.

Stackars nyopererade katt.

Stackars nyopererade katt.

Min stackars katt =(

Igår var jag och mamma till Linde för att besiktiga ena bilen, och för att kastrera Wilda. Allt verkade lugnt, jag lämnade henne kl 13, sen fixade vi bilen och småshopapde lite. Hämtade en tungt sovande Wilda runt 14.30 och åkte hem. Sen sov hon till runt 19, och som den riktiga mammagris hon är så var jag tvungen att ligga bredvid, annars dog hon. Typ.

Jaja, hon vaknade sen iallafall. Började traska runt lite, hoppade upp i fåtöljen, och SPLATT, så sprack hela stygnen upp. Det var bara att akutringa veterinären i Linde igen (inte samma som tidigare på dagen, som tur var ) och åka dit. Fick sitta och vänta utanför mottagningen en stund, sen kom veterinären och hjälpte oss. Hon fick plocka bort tråden som typ hängde löst, och sy om alltihop.

Så min 8 månaders katt blev sövd två gånger igår, dessutom var det hennes första gång till veterinären. Dessutom måste hon nu få antibiotika i 7 dagar, eftersom magen har varit uppfläkt. Dessutom är det inte roligt att panikåka 4 mil, utan att ha ätit ordentligt på typ hela dagen.

Allt detta på grund av en idiotveterinär som inte kan knyta tråden ordentligt.
Stackars katt.

Jävlar vad jag vill tillbaka.

Jävlar vad jag vill tillbaka.

Lördag te, söndag träning

Helt okej dag igår! Vi var hemma hos mig först, läste lite, satte upp spegelvägg(tack gode Gud för män) och bara allmänt myste med herr T. =)

Efter ett tag tröttnade vi på min boning, och fick istället för oss att gå ut och dricka te. Sjukt mysigt att bara sitta och titta på  ingenting. Slappa, njuta av varandras trevliga sällskap och diskutera livets mening.

Idag var det träning. Zingo gick helt okej, tror att både han och jag var lite lata och halvt okoncentrerade, men det funkade. Sitter inte riktigt bra i den sadeln dock, ska titta på det. Carina var som vanligt nöjd =)  Det kan ju inte gå perfekt alla gånger, det blir så ensamt på toppen då =)

Så nu sitter jag här nyduschad, har ätit men är fortfarande lite hungrig, och funderar på kvällen. Blir nog mini-familjemiddag, sedan promenad ner till Bångbro igen.

Äntligen visar de sitt rätta Jag

2-1 i matcher. Nu har de en chans. Mycket tack vare vår kära Stefan Liv. Fy fan vad skönt att slå dem på deras hemmaplan =)  HA!!

Gårdagen bestod som ni säkert förstår av hockey. Kvällens dryck var vin, snackset var chips, lakrits och nötter. Finfint.

Kan inte sluta irritera mig på vissa människor. Du skulle hjälpa mig med skolan, men vad fan hände? 100 p på 3 veckor? I mitt arsle. 
Ska jag behöva ta reda på allt själv? Är inte du den andra parten? Eller är det bara jag som har ansvaret för allt?

Men men, jag vet inte, jag kanske överreagerar. Men ska jag göra något, vill jag ha reda på om du ändrar mina uppgifter.

Linnis kan inte skriva ganska.

Snart ön. Längtar efter att komma igång.


Denny Duquette

Denny Duquette

Seriously, om man inte gråter när man ser detta avsnittet ( avsnitt 27,säsong 2,  "Losing My Religion" ) så är man tamejfan omänsklig. Okej, jag kan förlåta att inte alla gråter när Meredith och Derek avlivar Doc, visst, du är väl ingen djurmänniska, kanske inte själv varit med om det. Men när Denny dör, gråter du inte då så tror jag inte att du har något hjärta. Seriously. Jag tror aldrig att jag har gråtit så mycket till tv / film. Jag vet inte vad som händer med mig, jag blir bortom all kontroll. Jag förlorar fästet.

Det värsta är ändå att det skulle kunna hända. Det har säkert hänt, och det pågår säkert något liknande någonstans i världen just precis nu. Och det kommer hända. Huu.


Izzie: Can you please, please, just get out? I want to be alone with Denny.
Alex: Izzie, that's not Denny.
Izzie: Shut up.
Alex: Izz, its not Denny. The minute his heart stopped beating he stopped being Denny. Now I know you love him, but he also loved you. And a guy that loves you like that, he doesn't want you to do this to yourself. Because it's not Denny, not anymore.
Izzie: An hour ago he was proposing. And now . . . and now he's going to the morgue. Isn't that ridiculous? Isn't it the most ridiculous piece of crap you've ever heard?

Kate Havnevik - Grace

I'm on my knees
only memories
are left for me to hold

Dont know how
but Ill get by
Slowly pull myself together

Theres no escape
So keep me safe
This feels so unreal

Nothing comes easily
Fill this empty space
Nothing is like it seems
Turn my grief to grace

I feel the cold
Loneliness unfold
Like from another world

Come what may
I wont fade away
But I know I might change

Nothing comes easily
Fill this empty space
Nothing is like it was
Turn my grief to grace

Nothing comes easily
Where do I begin?
Nothing can bring me peace
Ive lost everything
I just want to feel your embrace

Jävlar vilka rysningar.

Skäggetorp is the shit.

Har inte blivit något bloggande i helgen eftersom jag har varit nere på Visingsö (mm, lovely) och firat Elins 20årsdag. Kikade in och sa grattis till Wilhelm också, och klämde gravidmage :)

Hela resan började i fredags morse. Vi vaknade klockan 5 på morgonen, låg vakna och flummade en stund, sedan gick vi upp. Tidig avresa alltså. Framme i Jkpg runt 11.30, då vi åkte ut till DP och hälsade på kära gamla ex.
Efter en timme där ungefär åkte vi in till stan, åt med Linda på Chili Thai, mycket uppskattat. Lite hett också.
Sedan fixade vi lite inne i stan, handlade snopp-ingredienser och alkohol.
For ut till ön efter nästan 2 timmars väntetid i hamnen!
Lugnt fredag kväll, sov mest och latade oss. Skönt.

Sen på lördagen drog det igång. Det skulle hämtas jacka, klappas föl, bakas tårta, duschas, plattas hår, ätas och framför allt drickas. Allt blev lyckat!
På kvällen åts det smörgåstårta och massa annat gott. Duktig Elins mamma, you made it again :D

Slö söndag. No more comments.

Resan hem började med att vi försov oss, missade den färjan vi tänkt ta. kom iväg kl.11. Körde fel, hamnade i Skäggetorp. In the middle of fucking nowhere, men vi tog oss ut. Åkte halvt vilse i Motala (när vi väl lyckades ta oss dit), men hittade till slut McDonalds. Räddaren i nöden. Fortsatte hemåt, körde 20 km/h för fort förbi en kamera. Jag vet, vi är "klantarhuven".

Till slut tog vi oss hem iallafall. kommer hem, öppnar deklarationskuvertet.

Happy face, trots allt.

Var hälsad, rosa hår :)

5 timmar hos frisören var lätt värt det :)  Kände att det rosa verkligen visar vem jag är. Roligt. Linnis är blond, pyggis är rosa.

På torsdag åker vi ner för att fira babe, längtar! Längesen vi låg och kramades med hunden i sängen ;)

Ikväll blir det träning. Oh yes, Pyggis is shaking her ass. Believe it or not. Och jag gillar det också :D

Nu smsa.

Jävla ekonomi att förstöra mina planer.

RSS 2.0