Trött men relativt nöjd tjej

Det är jag det. Själv i stallet hela förmiddagen idag, rätt skönt faktiskt ^^

Men shit, är jag katastrofalt efter eller hur bra är inte Lick Shot?!
Snyggt sammansatt mening. Men jaja, ni vet ju vad jag menar.

ååååh jag visste att det skulle bli så här! Jag hade rätt från början, varför kan jag inte bara låta bli?!

Västerås imorgon förmiddag. 2 hästar, sweet :)
På eftermiddagen träning för Peter Markne. Fullt schema :)

Vad fan håller folk på och blir sjuka för? Usch, mer vitlök till folket säger jag bara!

Jag vet inte, men kanske borde man börja planera lite inför alla bravader som väntar.. Men det vore inte likt mig att vara ute i god tid så jag väntar nog en stund till!

Förövrigt vill jag bara säga att jag och Tosse är sjukt mycket bättre än Rihanna. Wooooh!Saknar <3

J + C = Sant

Så sant, så sant :D Gillar ju dig grabben..
Dålig timing bara, med tanke på framtidsplanerna. Men så kan det vara :)

Jag ligger och försöker intala mig själv att jag kan sjunga som Rihanna. Måste nog ge upp nu, det går inte. Men jag vill så gärna.

Tomt redan nu utan Elin i huset. Jag kan ju inte äta kladdkaka själv, heller inte se sjuk tv eller diskutera livet i allmänhet. Men snart är hon tillbaka, då blir allt som vanligt igen :P

Oj, nu bytte vi genre lite, från mys till dunka.

Nehe, dags att laga lite mat och ringa ett par samtal kanske..


I'll never be the same

Jaha, ledig idag då. Skönt! Var i sthlm hela dagen igår med häst, tog lite tid att hitta problemet, men det gick till slut! Duktig den där kroppsdelen, han vet vad han gör :)

Jag vill också kunna göra som A-L gjorde igår. Men det verkar sjukt långt borta för mig. Allt felar just nu för att jag ska ha den möjligheten. Looking for the black sheep? I'm right here!

Jag vill så mycket, men hur fan gör man? Var finns lösningen på problemen, svaren på frågan? Borde ju finnas inuti min hjärna, men icke. I den spelas en hisslåt och den går på replay. Min hjärna är bara inställd på jobb nu, så himla lätt att glömma bort att man måste tänka på annat också. Just nu känns det som att allt annat läggs på hög, byggs upp mer och mer och jag tänker tydligen inte ta tag i det förrän allt rasar. Må så vara, jag får ju skylla mig själv. Mina babys där nere i stallet är viktigast.
Men det är inte långt kvar förrän högen rasar, och då är jag nog tvungen att släppa taget en stund.

Jag är så glad och tacksam för alla er som hjälper mig, stöttar mig och ger mig en axel att gråta ut på. Ni är fantastiska människor, och en vacker dag ska jag ge allt tillbaka x1000, men just nu orkar jag knappt hjälpa mig själv. Men jag försöker, jag finns här för er, även om jag är en sjukt dålig kompis som aldrig släpper hästarna och bara fokuserar på er. Förlåt mig, men jag försöker. Someday, my love. Someday.

Åh min fina Tequila har gjort sig illa =( Bättre nu, men hon gillar tydligen inte att ha omslaget kvar. Min själsfrände, det är vad hon är. Och hur behandlar jag henne då? Inte alls. Fan ta mig.

Nej fy fan. Nu får det vara nog. Time for some egentid.
Just like a circus

Jaa, ibland känns livet lite som en cirkus faktiskt. men det behöver väl inte alltid vara negativt, life on the roads is great :)  Sjukt vad jag har vant mig vid att inte vara hemma, blir liksom rastlös av "normala hemmalivet" hehe!
Hemmafrumaterial? No way José! Inte just nu iallfall, med ett par myrstackar i byxorna :)

Ååååhå jag ska få träffa både Elin och Christelle i helgen, värsta jackpoten! Och massa roliga hästar har vi med oss också, helgen kommer nog bli bra känns det som :)

Nu tog inspirationen slut. Kanske skriver ett par rader i afton..

Grattis lillasyster förresten, du har återigen bevisat att du är en duktig tjej!

RSS 2.0