Förlåt att jag mår bra

Jag trivs redan rätt så bra, bara efter ett par timmar.. Men jag vill inte erkänna att jag gör det, för innerst inne är jag så ledsen, så sjukt ledsen att jag har lämnat Tequila. Jag vet inte om jag döljer det lilla lyckoruset, eller om smärtan döljer lyckoruset.. De liksom spelar ut varandra.

Flyget gick iallfall bra, hade vääärsta turen att Py skulle med samma flyg så jag fick sällskap :)
När vi väl landat i Eindhoven så hämtade jag väskan och, försenade som vi var, så halvsprang vi lite ut och jag hade siktet inställt på parkeringen, sökte frenetiskt med blicken efter en B-kortsbil. Plötsligt hör jag någon som ropar på mig, och inser att jag i stort sett sprungit in i skjutsen, utan att märka det :)
Bilresan hem gick bra, trots att jag var så trött att jag höll på att somna lite då och då.

Nu sitter jag i soffan, känner mig som hemma då jag och "nya kombon" sitter med varsin dator i knät, jag har precis ätit sockerärtor och nu ska jag ge mig in på Borrel-mixen :D

Är idag början på något nytt? Eller slutet på något fint? Halvtomt eller halvfullt glas?

Jag är som en röv. Delad.

Åker imorgon. Flyttar till Holland. Känn på den. Smaka på den, lägg den på tungan och låt den smälta. Uh, är lite som surt godis. Gott, men ansiktet rynkar ihop sig.

Försökte checka in online nyss, men insåg att jag behöver ha mitt pass till det. Bajskorv. Så det får mamma göra sen, problemet är bara att jag hade föredragit att göra det själv, så jag vet att det blir rätt ^^ Men men..

Nu har jag ärligt talat inte tid att sitta här mer. Jag lovar att uppdater så ofta som möjligt, men de tre veckorna i Italien kommer jag inte ha nå internet, så räkna inte med alltför mycket updates den närmaste månaden.

Just ja, jag har stortjutit hela dagen. Jag vill fan inte lämna hunden.

Hur svårt kan det vara?

Jag blir så sjukt ledsen. Varför kan ingen normal bara höra av sig och vara intresserad av Tequila? Inte så att jag måste"bli av med henne" men det vore så skönt att åtminstone hinna träffa de nya ägarna innan jag åker.
Det är jobbigt nog som det är, ska jag behöva lämna henne till mamma och ge över ansvaret till henne? Jag vill inte det. Jag vill vara med och träffa människorna som faktiskt ska köpa min hund, min bästa vän och just nu; pretty much mitt allt. Jag önskar att det vore enkelt.

Jag önskar att resan till Holland skulle kännas som ett fantastiskt beslut. Men just nu tänker jag bara på att jag ska sälja henne, jag ska lämna henne. Hur fan säljer man sitt hjärta? Kan någon förklara för mig hur man orkar med det här? Hur fan gör man för att inte hjärnan ska skrynkla ihop sig som ett gammalt russin så fort man tänker tanken på att säga "hejdå Tequila, vi ses aldrig igen. Och om vi gör det så får jag inte ta hem dig och mysa med dig, för du är inte min."

Förbannade jävla allt.She was lost in so many different ways

Out in the darkness with no guide
I know the cost of a losing hand
Never thought the grace of God go high

I found heaven on earth
You were my last, my first
And then I hear this voice inside

I've been alone when I'm surrounded by friends
How could the silence be so loud?
But I still go home knowing that I've got you
There's only us when the lights go down

You are my heaven on earth
You are my hunger, my thirst
I always hear this voice inside

Sometimes love can come and pass you by
While your busy making plans

Suddenly hit you and then you realize
It's out of your hands, baby you got to understand

Häng i soffan

Sitter här i soffan och pratar med storasyster. Hon vill gärna att jag berättar att jag till frukost åt två äggmackor. Kommer ni ihåg det nu? Kanske ni ska skriva upp det för säkerhets skull, två äggmackor!

Jaha, kopparberg är sig likt. Antingen ser man på tv, eller så dricker man alkohol och ser på tv. Men i trevligt sällskap ska man inte klaga! Gårdagen var mys, mycket ätande och lite drickande blev det :)

Idag blir det kanske dejt med Lotta och barnen, beroende på om hon känner för att svara eller ej ^^
Sen blir det kanske örebro med systrar för att träffa lite diverse människor :)

Många kanske idag, men det är lite så mitt liv är. Kanske hit och kanske dit. Jag brukar dock bli nöjd.

Tequila ligger här bredvid och sover, vilket hon nuförtiden gör 75 % av dagarnas timmar. Hon tycker det är kallt ute, och jag kan inte göra annat än att hålla med min lilla tös. Inga nyheter om hennes framtida flytt, börjar tappa hoppet lite nu på "normala" människor, men det löser sig. (Sa farmor när hon bajsade i badkaret)

Nu borde  jag klä på mig innan syster kommer hit med mosters lilla Björn.

Jag lär sakna din perfekta bak

Fuck up

"You can't ride two horses with one ass"

Cause now I am flying higher than I ever could imagine,
And I was supposed to be scared of heights, like what happened?
I guess we changed, some for the better, some for the worse.
I'm stuck somewhere between and it hurts.

'cause you feel like paradise

Ibland så...

Jaha, då var man hemma i kopparberg igen då. Har pappas lägenhet för han är nere hos sin brutta i blekinge, skönt för mig att vara ensam med hunden :D
Verkligen semester, vilket behövs!

Var lite sorgligt att åka ifrån Hamre, men men. Livet går vidare, de nya tjejerna är nog jättebra och jag kommer få det jättebra i Holland :) Man får bara ta en dagi taget helt enkelt!

Linde idag, till synundersökning, fy fan men det måste man ju göra så..

RSS 2.0