Eftermiddagen från helvetet

Jaja, det kan väl inte alltid gå som på räls antagligen. Allt gick ju bra till slut.

Nu sitter jag här i soffan och äter nötter och ser på Mumien med lillStina. Stackarn har det så kallt hemma så hon lika gärna kunde sova ute. Typ. Inte riktigt kanske, men det är ju inte direkt någon Miamivärme. Maah.

Idag har det varit kallt. Uschiamej vad trött jag är på vintern. Sommar, sommar, soommaaar! Det är dans i folkets paark! :) Give it to me. I need it.
Satt och kikade igenom kort från sommaren som var, överallt skiner solen. Åh.

Jag tycker att Christelle kan komma hem nu. Hunden är lite lätt asdryg. Att säga att hon är ett monster är en underdrift. Men bara ett par dagar kvar :)

Hoppas på att HP kommer snart, och hoppas att det funkar. Måste bara komma på ett namn, hmm. Lättare sagt än gjort. Hade fått mail idag om herrn, det känns som att så fort han är avkulad så kommer han få flytta hit, och då kanske förhoppningsvis Lexie kan sluta skrika.

Nehe, inget annat nytt. Tog lite kort idag, kommer upp på fb imorgon. Kanske nåt kort här också.

Åh nu ska jag döda hunden. Eller åtminstone slå henne med blocket.




Haaave you met me?

Vem älskar inte Barney liksom?!

Ikväll ska jag äta kassler, maaah vad gott. Det var sjukt längesen. Här krävs ingen ryggbiff för att imponera inte, släng upp en kasslerskiva så är jag nöjd haha!

Det blev inget strömsholm idag, och tur var väl det för om vi hade åkt dit hade vi inte varit klara i stallet förrän midnatt typ. Shit vad man måste tänka/fixa/ändra bara för att hovslagaren kommer. Luktar illa i hela stallet när han är där också, undra om det beror på varmskoningen, eller kakorna?! Haha ;P

Idag fick jag en Smula på stortån, gaaaaaahhh vad det gjorde ont! Har inte vågat titta hur tån ser ut än, kanske borde göra det.. Vi har även haft rymlingar idag, Zazza och fem unghästar tyckte att de skulle byta hage.

Nu ska jag koka potatis :)

* Sometimes, a pillow is all you get *


Snygga systrar!

Förbannad och fundersam

Förbannad. Ja, man blir lätt det när man behandlas som ett andrahandsval, eller som skräp. Jag duger tydligen bara för vissa när de inte har annat för sig. Men det är okej, jag tänker aldrig mer, och då menar jag verkligen ALDRIG mer, låta dig behandla mig så. Ha det bra, ring ej mig, jag kommer inte ringa dig. Och hör inte av dig på nåt annat sätt heller för den delen, cause you are shit in my eyes now.

Nog talat om den idioten. SM är ändå trevligt.

Nu till den fundersamma pygmén. Pygmén har faktiskt en allvarlig fundering också. Det händer. Sällan, men ibland.
Varför ska man alltid bli kär i den man vet att det är helt omöjligt att få? Jag är så sjukt kär, och jag vet att det är rätt besvarade känslor, men vi spelar liksom inte i samma liga. Åh, vi skulle kunna ha det så bra ihop, men det funkar inte. Jag jobbar jämt, och hur mycket jag än försöker så kommer det aldrig finnas nog med tid för dig.
Vi skulle kunna ha det perfekt.
Du är värd mer än jag någonsin kommer förtjäna.

Lyssnar på minneslåtar från massa roliga upplevelser. Åh vad roligt vi haft! Och mer roligt kommer det bli, för sen det där mailet så blir allt bara bättre och bättre! Älskar dig Tosse, vi ska aldrig mer lyssna på massa skitsnack från avundsjuka och egoistiska människor!
Laaaaaay all your looooove oooon meeeee!

Idag har jag fått hit lite kort hemifrån, som nu står på mitt nattduksbord och myser med plommon/cognacljus. Fint! Känner mig ännu mer hemma nu :)

Dags att umgås med sambosar och hunden, laga lite mat också kanske! :)




Död val, dryg häst och dusch

Ärligt, vem fan vill hitta en hel val flytandes i toaletten?

Gah vad trött jag är. Hårt på jobbet nu, lite personal och mycket sysslor och hästar.
Idag har jag hunnit med tre uteritter(två på Lucy och en på drygLobelia), två longeringar, en halv klippning, massa ryktning, åsså allt det gamla vanliga. Puh. Vill bara ha en sovmorgon!
Just det ja, jag höll på att bli dödad också. Av Fågeln! Dumma kräk, vi tycker ju om varann! Skulle ta in henne från hagen, och hon brukar vara så lugn så jag gick bara helt vanligt framför henne på vägen in. Så helt plötsligt hör jag bara hur något händer bakom mig, vänder mig om och ser bara två framhovar komma emot mitt ansikte. Som tur var hann jag kasta mig undan, sen jävlar fick hästen stryk så det sjöng om det. Hm.

Jaja, kvällen har varit okej iallafall. Har ätit bacon/broccoli/svamp/majsröra, tagit en lång varm dusch och myst med katten. Asså det är så underbart, varmvattnet här kan inte ta slut! Nevvah!

Nu ska jag ut med Nora, sen blir det sängen. Som vanligt, upp 0610 imorgon. Nåde den som ringer mig på fyllan inatt.


Det är tomt utan dig. Både i hemmet och i hjärtat.

Legen..waitforit..dary!

Åh, I love it!

Idag har varit en bra dag, jag och Elise har jobbat som bara faan, både Christelle och Stina borta så vi har haft mycket fullt upp! Ändå lyckades vi vara klara 16.50 :)

Nu sitter jag i världens mest obekväma fåtölj och glor. Varför gör man en sån här fåtölj? Den är stenhård, som att sitta på golvet fast med ryggstöd. Why?


Det är helt stört, jag sitter och funderar på vad det är för dag idag. Blir väl så när man jobbar 7 dagar i veckan, enda skillnaden mellan vardag och helg är ju sen när tävlingarna kommer igång. Längtar, men har samtidigt lite panik över detta. Kommer jag klara det? Det är ju sjukligt mycket att hålla reda på, packa, fixa och massa människor att försöka komma ihåg också. Första tävlingen ska vi ha med fem hästar. FEM! Hoppas jag itne är ensam då. Tänk om jag gör massa fel? Det får man ju inte göra. Det går ju bra här hemma, jag fixar ju hästarna varje dag, och kan fixa inför träning, men tävling är ju en helt annan sak. Oh, the stress.

Jag är hungrig igen. Jag åt för typ en timme sen. Vad ska jag äta nu?

Babaj.

Gogong, gogong, gogong..

Åh kära nån, Dirty Dancing! Jag och Elise sitter och ser på den nu, men jag kan inte slita mig från datorn haha! För mycket skvaller att missa.

Idag åkte Christelle iväg, och Kestas också. Så imorgon blir en hård dag. Jag,Elise och en ny kille istället för Kestas nu medan han är borta, och så Stina en stund antagligen. Men jag har ju tur som får rida Lucy två ggr imorgon, älskar henne :)
Jag är dessutom både hund- och hästvakt åt Christelles djur, så jag kommer vara trööööött på kvällarna nu haha. Men det är väl bra, jag sover ju som en stock på nätterna haha!

Åh, vad jag saknar vissa människor. Massor. Typ Tosse, Lillan, Linda, Annelii,Maggan, Linn, systrarna, mamma och massa fler som jag inte vill skriva ut namnen på. Jag skulle vilja ha pengar och tid så jag kunde hälsa på alla. Någon jag inte saknar är mitt gamla jag. Den lata, oinspirerade och allmänt nedstämda pygmen. Nu är det en pigg, glad och välmående pygme, och det känns så bra! Visst har jag dåliga dagar när jag helst bara vill ligga och vara slö en hel dag, men den här chansen är fan once in a lifetime, och jag tänker göra allt för att lyckas! Känns som att det går ganska bra hittills iallfall :)

Jaja, jag vet inte om någon är intresserad av hästarna speciellt mycket, men jag tänker skriva ändå för det är roligt.

Amore. E: All In One. Christelles prinsessa, inte min. Hon och jag gillar inte varandra :P Men hon är fin, och har ett hopp som slår många andras.

Lucy Show. E: Lucky Light. Åh vilken underbar häst. Hon är så snäll, lite grinig ibland bara, men det gör mig inget :)

Thelma (Loppan) E: Quite Easy. Mycket söt, liten flicka, men ett rent jävla monster ute hahaha!

For Fun (Smulan) E: For Feeling. Gulligt litet fuxsto, en riktig tjejhäst. Jättesnäll.

Evolution H (Eva) E: Elmshorn. Stora tjuriga damen som hatar all beröring, men hoppar allt.

Zahara S (Zazza) E: Cardento. My god vilken konstig häst haha. Helt galen när hon kom, nu är hon rar ibland och störd ibland, men oftast trevlig.

Virtual Dancer (Vicky) E: Indoctro. Min bebis! Typ bara jag som gillar henne haha! "Behandla andra så som du själv vill bli behandlad", det är hennes motto.

Octavio (Olle) E: Contendro. Gullig, stort huvud, lite långsam så att säga haha. Men snäll.

Eccelente UW (Exet) E: Cornetto. Världens sötaste hingst/soontobevalack. Vi börjar komma riktigt bra överens nu när han insett att jag bestämmer.

Just Feeling(Justin) E: For Feeling. Söt liten 4åring som är här på prov, precis inriden.

Kamelia. E? Gah, jag kommer aldrig ihåg! Jaja, en trevlig skimmel med oftast positiv attityd. Snällare än alla andra.

Birdie. E: Cortez. 'Åh den allra bästaste gullepluttisnutthästen i heeeela stallet!

Maxi Clay (Max) E: Magini. Dunderklumpen, need I say more?

Lobelia. E: Lavirco. Mycket snäll stor häst, såld till Åland.

Älskar det här stället.


Wilya, jag älskar dig

Min katt.. Eller, en av mina två underbara katter. Du har kommit till ett fint ställe, men lämnar ett stort tomrum efter dig. Stackars Wilexa, hon springer runt och ropar. Usch, jag orkar inte sånt här nu, jag börjar liksom känna mig hemma här, men nu känner jag mig vilsen igen. Inte alls roligt.

Men som jag sagt förut, att få sånt fint stöd är guld värt. Hur bra känns det inte i hjärtat när arbetskamraten hjälper mig med en sån hemsk sak, och sedan ringer chefen och är världens snällaste. Tur det fortfarande finns vänliga själar.

Jag tänker inte skriva nåt annat nu, det tar jag imorgon. Ikväll ska jag sörja, för det måste man få göra när min bebis inte finns längre. Nu ska jag och Wilexa lägga oss i sängen och mysa, jag är så glad att jag fortfarande har henne.



Du lever föralltid vidare i mitt hjärta

Packning, check!

Nuså är lägenheten (typ) klar. Bara städning kvar, tur att jag har världens bästa mamma ;D

Pratar med Tosse i telen nu, det finns så mycket att prata om.. Men nu dör snart telefonen, så snart får det vara nog på vårt tjatter haha!

Är tillbaka i Arbogish nu. Imorgon börjar jobbet igen, får se om Stina är där eller ej, hon har tydligen gjort illa handen/fingret typ nåt sånt.

Känns skönt att vara klar med lägenheten, nu kan jag börja "mitt nya liv" på riktigt liksom. Boken om Josefine bläddras framåt, och nu börjar ett nytt kapitel. Det kanske är nu the real life börjar, kanske kommer saker och ting förändras till det bättre nu?! Jobbigt bara att inte min hund är här och följer mig på klättringen uppför livets branta berg. Men jag vet att hon har det bra hos mamma och Sven, så jag får nöja mig med att träffa henne då och då.

Nähä, får man ta sig en kall zeunerts nu eller?

Förresten, nån osm vet var man kan hitta Douglas Unger's låttexter?

Frusna läppar

Satan vad de svider, spelar ju ingen roll vad jag gör. Någon som har nåt bra tips?

Idag har varit en okej dag. Inget speciellt som hänt, en häst har åkt och en har kommit. Ett fuxsto, hoho me like.
Vi lyckades vara klara redan strax efter 16 idag, gött som fän.

En del har frågat mig om de kan komma hit och hälsa på osv. Sjävklart är ni välkomna, bara jag får ett tag på mig innan att fixa ledigt :) Vore trevligt med besök, jag har ju inte haft det än!

Dags att laga mat och sedan sängen.

Brrrrrrrrbrrrrrbrrrrrbrrrr

Så låter det i min hjärna. Typ halva dagarna. Hästarna måste ju bli fina och nakna :) Nu är Loppan, Vickan, Birdie, Cozze och Amore klara :) Bara Lobelia kvar av de viktigaste just nu, men sen får man ju hålla efter så de inte blir "långhåriga" igen :)

Var i ridhuset och såg träningarna igår till klockan 19 typ. Sjukt kallt, men gillar att stå och titta, även om jag inte tränar, eller ens hoppar, så får jag nån sorts energi av det. Mycket fina hästar att se dessutom.

Nu sitter jag här i soffan(inte min underbara dock =/ ) med Nora(hundis), Elise (franska praktikanten som faktiskt kan engelska!) och Christelle(kollegan från Norrland som aldrig blir mätt). Asschysta beskrivningar faktiskt hahaha.

Sjukt dålig humor idag, är det trötthet eller rastlöshet? You tell me.

Handleden är bättre nu, skönt. Var ju fan invalid ett tag. Seriöst.

Jaja, diskussioner pågår som vanligt. Diskussioner om sommar, svek, snyggingar och sidor. Jag borde gå med i ett debattlag. Undra om det finns såna som man kan gå med i eller om man måste gå i en skola typ? Hmm, huvudbry.

Saknar vissa människor. Åh, det är så svårt för jag trivs asbra här, men man saknar ju sina kära underbara. På tisdag kväll far jag hem, då ska mysas. Och sjävklart städas ur lägenhet. Någon som vill hjälpa till? :D

babe

Oh, the pain!

Satans jävla handled.
Dumma hästar, när ska de inse att jag inte orkar brottas?

Stackars mig.

Kan du komma hit och ta hand om mig nu?


Skriver mer imorgon när jag har två handleder som fungerar.

Standupradio och 50 grader för kallt

Gaah vad kallt det är! Igår kväll hade vi -27,5 grader. Idag hade vi -27. Seriöst, har Arboga plötsligt blivit flyttat till Alaska? Eller vad är problemos? Idag har jag haft långkalsonger, ridbyxor och utanpå det mjukisbyxor. Jag har haft underställströja, linne, t-shirt, tjock tröja och vinterjacka. Jag har haft två par strumpor och raggsockor. Ändå har jag frusit som en nakenhund i sibirien. ( Där är det kallt va?!) Helt galet. Men det är ju myggfritt iallafall.

Dagen har varit bra, longerat Amore och Birdie<3 , ridit ut på Kameliahahaha och klippt benen på Vicky. Hann inte klippa ansiktet, så det står på morgondagens schema. Imorgon kommer Stina tillbaka efter en resa till Sälen, hoppas hon är nöjd med vad jag åstadkommit då hon varit borta!

Nu kokar potatisen, kvällens middag och morgondagens lunch blir potatis, basilikapuckar och bea. Mmmm beeaaa.

I'm so tired of not having you near. Can't you see i need you around?


Nattkattfnatt

Min stora katt är störd. Varför vill hon leka nu? Varenda kväll tycker hon att det är jätteroligt att ha cp-ryck och hoppa runt. Oh lord.

Nu har jag gjort mig redo för sängen. Jag har suttit och kollat på tv och pratat massa med Cristelle/Christelle/Kristelle och hennes vän Cecilia, mycket trevliga människor! Vi har tittat på Rolandz och planerat kvällsaktiviteter :)
Har även träffat hennes hund, Nora, en 9månaders Rhodesian Ridgeback, tror ni man blir in lööööve eller? ;P

Jaja, dagen har varit okej. Har inte mått prima, men det känns bättre nu efter en kopp te och trevligt sällskap. Har hunnit med att longera Eva (Evolution H) och Amore, testa Loppan (Thelma) och Olle (Octavio) i skritten, allmänt fixat i stallet och sånt.
Imorgon måste jag leta reda på en sladdvinda och klippa åtminstone VD! Kanske jag hinner med Loppan också, det vore bra. Måste även longera Kamelia och nån mer, minns inte vem, och skritta ut på Lobelia <3  Fast det viktigaste på hela dagen är självklart att hinna pussa på Birdie.

Saknar min hund grymt mycket. Åh min älskade Tequila, mammas hjärtegull! Slänger in en bild på henne, bara för att.



A perfect match

Non stop

Sitter och pratar med Tosse. Mycket trevligt :) Vi har så mycket roligt att diskutera!

kom på att jag tittar på tv där nere, be back later.

Sammanfattning-framtidsplaner

Jag ska väl göra som alla andra nu då.

2010. Nu är det tvåtusentio. Ett år har gått sen förra nyår, då jag var på en annan plats, med annat folk och annan sysselsättning. Nu ligger jag i sängen i Arboga med kattungen Wilya på magen, och det finns ingenstans jag hellre skulle vara. Visst är det tomt utan Tequila, men jag måste och vill verkligen göra det här, så jag får tyvärr offra mig och vara utan henne större delen av ett år. Minst, vad är det som säger att jag inte är kvar här resten av livet liksom?

2009 har varit ett händelserikt, och framförallt ögonöppnande år. Jag har fått se så mycket, både bra och dåligt, men jag kommer nog knappast kalla 2009 för det bästa året nånsin. Visst har det haft sina bra stunder, men de dåliga, jobbiga stunderna är nog nästan lika många. Jag tänker framförallt på bråk, svek och sjukdom. Jag orkar inte gå in mer på allt, men ni förstår.

Det har varit så mycket annorlunda beteende på folk i år jämfört med tidigare. Är det jag som har förändrats? Har jag gått och blivit en sån människa jag själv inte tycker om, eller är det bara så att allt blir svårare ju äldre man blir? Eller har det med att göra att jag träffar så många olika personer då jag flyttar så mycket? Det är svårt att säga. Allt jag vet är att jag har fått vänner för livet år 2009, och det är det bästa av allt.

Jag har kommit mina systrar närmre, och det känns så bra att jag blir gråtfärdig. Att ha en sån fin familj som jag har är det inte många som har.

Som ni alla vet så har djur en stor betydelse i mitt liv. I år firade vi 11årsjubileum med Zingo, och jag är tacksam för varje dag jag får med honom.
Nya djur har kommit. Wilya och Tequila, två av mina älskade underbara :) Hoppas vi får mååånga fina år ihop!
Även tråkiga beslut har fattats. Tipp har fått gå vidare till en annan fin värld. Jag hoppas att han vet att saknar honom, och tänker på honom varje dag. Han var en av mina bästa vänner, och han kommer alltid ha en bit av mitt hjärta.

Ja, det har hänt så mycket 2009 att det är svårt att skriva om allt, rent omöjligt faktiskt. Men jag vet att jag kan se tillbaka på 2009 och vara stolt över mig själv, och det är det viktigaste. Jag hoppas att jag kommer utvecklas osm människa år 2010. Jag ska se till att mina djur mår så bra som möjligt, jag ska se till att vårda mina relationer, och framförallt ska jag leva. Jag ska leva mitt liv som jag vill, inte efter några normer eller inrutade mönster.

Jag hoppas att 2010 blir ett bra år, och vad bra betyder får jag se efter vägen. Men jag hoppas att mina bästa vänner vill vandra den vägen med mig, för allt blir så mycket lättare och roligare med vänner vid sin sida.




Tillbaka till arbetet!

Om exakt 24 minuter ska jag stå nere vid vägen, redo att åka tillbaka till Arboga. Måste bara upp till pappa först och lämna sladd och hämta pengar. Det sjuka är att jag typ är lika nervös nu som jag var sist jag skulle åka ner. Varför? Helt galet.

Gårdagskvällen var nice, Linn och jag hade mysafton med gotte och såg tv. Kommer sakna henne!

Skriver mer imorgon eller senare ikväll!

Faster, harder, gurkbit

Undra vad mina grannar gillar kvällens musikval. Lite hårdare än gårdagen så att säga. Igår var det mycket Brittan, Rihanna, Lady Gaga, idag är det mer Volbeat, Raubtier och Marilyn Manson. De kan ju inte klaga på att jag spelar samma musik iallafall. Vi bryter av med lite Oasis för sakens skull också.

Min hund ligger jämte mig i soffan, sweet. Hon är trött efter leken i stallet. Jag funderar på om det är farligt, eller inte bra, för hundar att äta krafft. Min hund älskar det, och idag stog hon och åt rakt ur en full hink. Hmm, tur att man har Google.

Imorgon åker jag tillbaka till Arboga, fattar egentligen inte ens vad jag skulle hem och göra, har ju typ inga vänner kvar här?! Vet ju att jag har några, och självklart betyder de fruktansvärt mycket för mig, misstolka inte det här nu! Men jag har tydligen färre än vad jag trodde. När jag får ork till det ska "fnurror på tråden-tråden" klippas av. Sen är det upp till de i andra änden att antingen kasta över repet så vi fortsätter hålla ihop, eller så går vi åt separata håll.  Jag har inte riktigt tid med det nu dock, för jag vet att det kommer bli många timmars samtal.

Ska träffa Linn ikväll hoppas jag, vi har en del att prata om ;)

Bilder på fyrverkerier och från Arboga kommer nog imorgon kväll :D Har sladden i mitt andra hem.


Jag blir här till mitt bittra slut
Evig kärlek falnar aldrig ut
Ditt namn har etsats till mitt liv
En länk av stål som glöder, som är explosiv
Hur kan jag föreställa mig
Ett liv av tomhet, övergiven utan dig
Det är den största skräck jag har
Att du ej längre skulle stanna kvar

Jag älskar Dig, you mean alot to me.

RSS 2.0