Better late than never

Åmajgad säger jag bara om Italien. Jag hade drömt om 3 veckors semester med solsken, drinkar, romantiska italienare, äkta pizzor och en underbar start på ett nytt jobb. Så blev det naturligtvis inte.
Det regnade säkert 75 % av tiden, det närmaste drinkar man kunde komma var whisky/cola, italienare är varken romantiska eller trevliga, de är grottmänniskor som inte upptäckt dusch eller HM ännu. Pizzan är säkert jättegod men jag valde uppenbarligen att inte smaka den. Jag åt visserligen galet god pasta och lite sånt, men ingen pizza. Men det kanske blir Italien fler gånger?! Venedig har ju alltid varit en dröm :)

Vi skulle ju varit i Follonica i 3 veckor, men det blev bara två då gud hatar mig och kastade stoooora mängder vatten på oss. Underlaget höll inte för det ( det blev iofs katastrofalt redan första dagen ) så då lyckades Robert nästla in oss till Arezzo istället. Åh, Arezzo tänkte jag, alla pratar om hur bra det är. Och visst var det bra, mycket bättre än Follonica, men när den där jävla gud har bestämt sig för att hata mig, då gör han det bra.

Det regnade givetvis. Det regnade så mycket att jag var tvungen att tämma box efter box efter box. När skaggnissen där uppe sedan valde att ge oss sol så stallet faktiskt torkade lite, ja då sprängde han vattenledningen istället. Jag är så trött på plask, slask och blöta skor.

Hästarna har varit duktiga, de har hoppat så mycket de orkat :)

Varför vaknar jag tidigt för? Jag börjar ju inte förrän kl 08, hade liksom planerat att sova till 0745 typ ^^
Vi får se, kanske jag bara jobbar en kort stund idag, för att sedan sätta mig på diverse kollektivtrafik i 5 timmar. Men det är det värt, för nu bara vill jag inget annat.

RSS 2.0