Isskrapande och FlipFlop

Jävla Greys.

Idag har jag varit på röntgen med syster. Det gick antagligen bra, de röntgade foten och skickade hem henne haha! Efter däckbyte och frääääsch hot dog kom vi hem, åkte och släppte hundarna vid Laxtjärn, sen åkte vi till mamma en sväng. Det är typ det som hänt idag. Just det ja, brunchade med L & D också =)

Nu ska ni få en inblick av min fredagsnattskonversation med Linnea. har tyvärr raderat de smsen jag skickade till henne, men har kvar de jag fått. Here it goes;

Kl 00.19
Vänster om scenen

Kl 00.21
Idiot

Kl 00.26
Haha

Kl 00.35
Fyllkullen tältet

Kl 00.38
Är du i tältet? Annars sticker vi ut en fot där du kan gå in

Kl 00.39
I tältet?

Kl 00.40
Ansans alltså, fel tält haha!

Kl 00.41
har foten ute i andra så du kan komm in fast dom stängt.

kl 00.42
Ja! Har foten ute genom ett hål upp mor icas parkering!

Kl 00.54
Runt, ta min fot

kl 00.55
Runt hela tältet, ta min fot och in :)

Efter detta skulle Linnea försöka supa sin telefon full genom att doppa den i öl, den däckade och har inte vaknat sedan dess.

Mys mys mys

Måste berätta om min mysafton med mig själv.
Kom hem efter en promenad från Linnis och Daniel. Tänkte då att jag skulle duscha. Tände lite doftljus och satte på mysmusik.
När jag ställt mig i duschen insåg jag att jag lika gärna kunde bada. Så jag satte i proppen och lät duschstrålen fylla på i badkaret. Varmt och skönt. Vattnet fylldes upp i sakta mak, och jag bara njöt av den underbara varma känslan mot min kalla hud. Skrubbade hela kroppen, tvättade håret och allmänt gjorde mig fräsch.
När jag låg där och blev ren och varm och sjöng "you raise me up", så log jag för mig själv, drog in doften av jordgubbsrabarber och insåg att livet är bra underbart ibland. 


Then, to the ugly part.
Jag har bestämt mig för att stryka vissa saker ur dagens händelser.
Det internationella provet
De brända kakorna
Att Annelie inte har mailat
Bråken med Tequila

Nu ska jag lägga mig i min varma mysiga säng och mysa med hunden. Det är bara en sak som fattas.


Torra händer

Huu vad jag avskyr att ha det, men orkar inte resa mig ur soffan haha.

Ja, förra inlägget gjorde ju att telefonen gick varmt, både på gott och ont. Har tom drömt om det haha! Sjuk dröm, hoppas du inte känner så L ;P  Men jag tror ändå att det goda överträffade det onda, vi måste kämpa nu Elin!! och Sofie, vi vet var vi har varandra :)
Har dessutom fått en anonym kommentar på förra inlägget, vem är människan som inte kan stå för det den tycker? Eller vad är meningen? Jaja, jag får nog inga rynkor av det bekymret :)

Lillasyster svär som bara fan i telefonen haha :) söt hon är..

I helgen är det marken, och jag är opepp. Eller lite pepp, eftersom det ska bli sjukt roligt att Linda kommer :) Det blir nog trevligt, open mic i öltältet på söndag, livin' the dream, woohoo!

Linnis bloggar också, precis bredvid mig. Gollegollegolle.

PYggis är trött nu. Trött som en död fisk Det smakar sill i min mun. Linnis har en bil som heter Sillen. Jag vill ha körkort.


Efter natten i örebro ;) Efter natten i Örebro ;)

Inga censurer nu.

Nu skiter jag i hur mycket skit jag kommer få. Nu blir det namn, everything out in the open.
Jag har insett nu hur få vänner jag egentligen har. Och med vänner menar jag riktiga vänner, no bullshit.

Trodde ju ändå att jag skulle ha lite kontakt med de flesta nerifrån vätternområdet. Men ärligt talat, Linda och Anne-Lii är de jag har bäst kontakt med. Maggan behöver jag inte ha kontakt med, jag vet precis var vi har varandra ändå, men resten då? Har väl pratat med Sofie någon gång, happy about that =) And then? Hur många vill jag ha kvar som vänner då av de som inte hört av sig? Summary; Linda, Anne-Lii, Maggan, Sofie, Fija och Lillan.

Härifrån då? Vet iochförsig inte hur mycket vänner jag hade här innan jag drog i maj, men klart man blir besviken ibland.. Jag är Linnea's och Daniels tredje hjul, love it haha! Känner mig som deras barn ibland, "vill du ha mat? Ska du med ut på promenad?" Underbart!
Systrarna har jag ju alltid, och det känns så bra att vi kan umgås och ha roligt.
Sen har vi Linn, så roligt att vi fick upp kontakten så bra efter sommaren!
Lotta och Sara vet jag ju att jag alltid har, hur lite vi än träffas..
Summary; Linnea, Daniel, Carro, Johanna, Linn, Lotta och Sara.

Finns även två som inte bor varken där nere eller här, de bor I Falun och Umeå. Linda och Gustav =)

Resten beter sig konstigt, eller hör helt enkelt inte av sig. Och jag orkar inte höra av mig och tjata, det behövs två telefoner för att kunna prata, kan inte den andra höra av sig då? Eller har jag missuppfattat allt?

Sen finns det ju de personer som jag vet snackar så mycket skit så jag vill spy på henne, rakt över henne och hennes fula katt. Ta du din katt, och din enda vän, för du kommer aldrig kunna ha mer än en, eftersom du förstör för alla andra, och dra långt ifrån mig. Tyvärr är ju folk så lättlurade att de går på dina charader, ditt skitsnack. Men det är ju upp till dem (henne), hoppas ni lever lyckliga i alla era dagar.


Varför är alla så jävla blåögda, lättlurade, störda? åh jag blir så irriterad på allt. Dags att börja om på nytt kapitel, och det gör jag genom att värdera mina vänskaper, min kärlek och livet överhuvudtaget.

Tack mina Äkta vänner, tack för stöd, kloka ord, uppmuntran, en axel att gråta emot, tack för roliga stunder och tack för att ni öppnat mina ögon på hur genomfalsk den här världen är!

+++

Scars are souvenirs you never lose
The past is never far
Did you lose yourself somewhere out there
Did you get to be a star
And don't it make you sad to know that life
Is more than who we are

+++++

RSS 2.0