Chockerande.

Läste just om fallet med Louise, vars psykiskt sjuka pappa har våldtagit henne hundratals gånger. Flickan bodde hos sin pappa från det att hon var tio år, tills hon var femton. Under dessa år har han alltså våldfört sig på henne, och detta verkar ju vara helt okej, iochmed att kommunen nu har beslutat att pappan ska få fortsätta ha vårdnaden. Han är ju psykiskt sjuk, så då ursäktas ju allt. Eller vad? Jag förstår inte.

Det där odjuret har förgripit sig på sin DOTTER! Men nu är han ju intagen för rättspsykriatrisk vård, så nu kommer han ju bli fullt normal. Sätt in idioten i ett amerikanskt fängelse, han kommer bli så förstörd så han inte kommer kunna skita normalt. Någonsin. Rätt åt honom. Låt det rinna. Hoppas det gör ont.

Sånt här får mig att må illa. Och det är honom jag vill spy över. Och kommunen, hur fan kan de låta honom ha vårdnaden? De kan lika gärna kasta henne till terrorister och kalla henne George Bush.

Nu ska jag upp till stallet och värma upp mig själv och min underbara häst inför morgondagen.

Någon som vill köpa en vattensäng? 1200 :- , 1000 :- om du hämtar den innan torsdag.

Josan bakar

Chokladkaka till mammas ljusparty ikväll, kladdkaka till oss nu. Dessutom finns även hallonpaj med kokos/ingefärstäcke klar redan som det också ska bjudas på till de upplysande gästerna, Stackarna, den är inte god alls haha. Men mamma tyckte ju om den, det finns säkert någon mer som gör det.

Imorgon bär det av till ludvika för presentköp. Eftersom jag inte har körkortet ännu, (jag veet, jag ska skynda på) så ska sambo/särbo köra. Roligt =)  Vad ska man köpa till sin mamma? Hon fyller inte jämnt(fyller 48) , men jag måste ju ändå köpa något. Help me.

Nu är det dags för den dagliga bloggläsningen. Rekommenderar varmt http://blogg.aftonbladet.se/7148 . Fotbollsfrun. Det ska jag också bli. Tänk att se sin man stå på planen och le emot mig. Sedan gör han ett avgörande mål, och Sverige vinner VM. Underbara tanke.

Känner du en bot?

Ingen kan slå min bot. Ingen kan slå mig. Ingen kan ens vara i närheten av min perfekthet. 

Vore roligt att ha det självförtroendet. Men om man intalar sig själv det, så löser det sig. 

Nu ska vi leka. LEKA LEKA LEKA. 

* vill ha dig dagligen.

 

En god gärning.

Idag ska systrarna Magnusson ner till sin mormor och hjälpa henne att vårstäda. Det kan vara det absolut tråkigaste i hela världen (näst efter att diska), men man gör det. Man säger ja, för att man annars får dåligt samvete. Man vet att det är svårt för henne att klara det själv, men ändå går jag nu och förbannar mig själv för att jag har gått med på detta, tänk vad mycket tid jag hade fått över till matten annars.

Men men, det är ändå en kär släkting som man vill hjälpa så gott man kan. Hon bjuder ju ändå på mat efteråt =)

Ikväll ska jag och L bättra på våra fuskbrännor. De 20 kronorna det kostar är helt klart värt det. Det är så varmt och skönt, och man känner sig helt klart snyggare efter. Sen kommer man hem, slår på tvn, där de visar Top Model, och varenda modell är kritvit. Lustigt. Men jag gillar det, man slipper de fula ränderna man kan få av att sola på riktigt.

Lite mindre seriöst denna gång.

Den perfekta katten.

Den perfekta katten.

Den perfekta vännen

Den perfekta vännen

Lycka?

" Lycka? Åh, det är mycket enkelt. Det är god hälsa och dåligt minne!" Ernst Hemingway.
Detta fick mig att fundera. Till viss del har han rätt. Varför krångla till det? Men på samma gång känner jag att, åtmistone jag, har svårt att vara lycklig utan t ex mat, vänner och familj.

Nu kommer en av mina särdeles smarta kommentarer; Jag tror inte att det finns någon som är lycklig.
Alla har något problem, något komplex, någon/något de saknar. Även de rikaste, mest friska och leende har något som innerst inne gnager som en råtta på en madrass. Men fortsätt le, för det är ert underbara liv som vi andra åtrår. Alla har någon som man anser har det perfekta livet. Åh, vad man vill dit! Men allvarligt talat, inget är perfekt.

Nog för mig idag. Nu ska jag upp till min perfekta häst och träna för den perfekta tränaren, i den perfekta paddocken. HA! 

Men visst finns det en perfekt sak. Vännerna.

Seriously.

Att lägga upp den här bloggen är för att jag ska kunna klaga, gnälla, skryta, skrika ut i förtvivlan, få er att skratta, eller helt enkelt bara för att fördriva tiden. Jag ska börja med att klaga, och duger inte det så läs något annat. Typ Hälge.

Okej, Carola. För fan kvinna, ge upp. Aftonbladet skrev idag om att Så ska det låta har fått "hjälpa henne på traven" i gårdagens program, för Anna Sahlin tog upp för mycket programtid. Det är ju en tävling, vad är det svåra med att låta bästa laget vinna och få sin uppskattning?
Nej, då ska vi istället kasta in massa annat bull med Carola.
"Staackaars lilla Guds dotter, hon måste ju få visa att hon fortfarande kan waila hakan av sig"
Personligen anser jag att hon har gjort sitt. Lämna plats för nya stjärnor. Det här med att sluta när man ligger på topp, det är inget hon hört talas om?

Sen är det väl inte bara Carolas fel att hon är överskattad och uttjatad. Media skriver ju för fan om henne så fort hon köper nytt toalettpapper. " Oh, Carola har använt 4 rullar på 2 veckor, undra om hon är magsjuk?"

Det är förresten inte bara Carola de sitter som en böld i arslet efter. 
http://www.aftonbladet.se/nojesliv/klick/article2089324.ab
OH MY GOD, han RÖKTE!  Snälla, sluta. Okej att han tota´lt ignorerade att dyka upp i rätten, men hallå. När jag slår upp tidningen vill jag läsa nyheter. Jag vill läsa om barn som överlever kampen mot en obotlig sjukdom, jag vill läsa att de låser in en barnamördare på livstid, eller så vill jag helt enkelt bara läsa något intressant. Inte om kändisars sönderanalyserade liv. 

Nu ska jag lägga mig och gnälla för mig själv om min långsamma, ägglösa påskafton.  

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0