So far, so good?!

2010 har varit ett händelserikt, lärorikt och prövande år. Jag har fått pusha mig själv till gränsen så mycket, att jag ibland hängt på kanten. Men det är väl det livet går ut på? Testa gränser och utmana sig själv? Allt handlar om hur mycket man vågar, vill och kan lära sig.

Jag vågade. Jag ville. Jag lärde mig. Men nu tog det inte slut där. Jag har mötts av hinder stora som höghus. Jag har sett mig själv sjunka djupare och djupare. Jag har känt hur mina ben inte bär längre. Men då har jag vågat lite till. Tagit ett steg närmare kanten, bara för att tänja på gränsen liiite till, och upptäckt att där vid kanten står de fantastiska människorna i min närhet. De står där och backar mig bort från kanten.


2010 har varit givande. 2010 har gett mig kunskap om mig själv. 2010 har gett mig styrkan att visa vem jag är, och vart jag är på väg. Styrkan att vandra vägen uppåt. Upp mot toppen av livet, där man är som lyckligast. Jag vet nu att jag kan. Jag är bra. Jag litar på mig själv, och min egen kapacitet. Jag kan.

Året har visat mig nya sidor på fyrkanten. Man måste se saker ur olika vinklar, vrida och vända på problemen för att hitta den bästa lösningen. Jag har vänt ut-och-in på mig själv i tron att problemet var omöjligt, men så plötsligt, när jag vänt på saken och lyssnat på så många olika åsikter från alla möjliga, då plötsligt löser det sig. Som den mest simpla saken.

2010 har gett mig nya vänner, nya upplevelser och nya minnen. Vänner och minnen för livet. Jag har funnit de mest fantastiska människorna, jag har upplevt de mest fantastiska saker. Jag har upptäckt att en kväll i en kall lastbil kan ge mig så mycket mer än en kväll på krogen. Jag har lärt mig uppskatta alla fina stunder med hästarna, de där små stunderna som bara jag vet vad de betyder för mig. De där stunderna som är så viktiga för att förstå att det är värt att gå upp 0600 i -25 grader, för plötsligt kommer en sån där stund, och den stunden vill jag inte missa för något annat i livet.

Jag har förlorat också. Jag har tappat tron på rättvisan, hur kan den finnas om något kan vara så orättvist? Jag har förlorat förr så nära vänner. Jag hoppas hitta tillbaka en vacker dag, men 2010 har jag förlorat. Ett års vänskap, som aldrig kan ersättas. Det var aldrig min mening att offra något så vackert, men då krafterna har sinat, så har de fått ransoneras ut. Dåligt av mig, men annars hade jag inte suttit här. Jag ångrar mycket, jag har dåligt samvete, vilket betyder att jag kommer försöka reparera. Jag ska reparera så fort jag kan dela ut mycket kraft igen. Men just nu är jag trött. All kraft går till samma ställe nu, men snart ska jag samla ny kraft, nytt hopp och försöka klistra ihop en bruten relation.


Fan-fuckin'-tastisk!

I get tired, and upset
And I’m trying to care a little less
And on Google I only get depressed
I was taught to dodge those issues, I was told:
Don’t worry, there’s no doubt
There’s always something to cry about
When you’re stuck in an angry crowd
They don’t think what they say before they open their mouth, you gotta

Pack up your troubles in your old kit bag
And bury them beneath the sea
I don’t care what the people may say
What the people may say bout me.
Pack up your troubles get your old grin back
Don’t worry about the cavalry
I don’t care what the whisperers say
'Cause they whisper too loud for me

Hot topic,
Maybe I should drop it,
It’s a touchy subject,
And I like to tiptoe 'round the shit going down,
You got penny, no pound
So if your business is running out
It’s not my business to talk about
They don’t think what they say before they open their mouth, you gotta

Pack up your troubles in your old kit bag
And bury them beneath the sea
I don’t care what the people may say
What the people may say bout me
Pack up your troubles get Your old Grin back
Don’t worry about the cavalry
I don’t care what the whisperers say
'Cause they whisper too loud for me


Perfect man

Bjuder på en hunk :)

Nieuwjaar op Zandwijk!

Kommer bli fantastiskt! Biljetter fixade idag (tack Kirsten) så nu är det bara outfiten som fattas.. Kanske att man hinner iväg i veckan, om det inte blir Marienheem.. Förhoppningvis kommer jag ju iväg till Amsterdam i veckan, då kan jag bli dressed for success :)

Klippt idag, Kakan är så duktig! Klippte hela huvudet själv, bara brems för att klippa insidan av öronen :)
Lite longe också, Eva var superbra! Hon är så härlig när hon är avslappnad och lugn, som en helt annan häst om man jämför när hon är lite kranky och inte vill.

Måste ringa mamma ikväll och lägga till en sak på önskelistan. Det är verkligen dags nu, längtar faktiskt galet mycket! Måste bara bestämma på vilken studio det ska bli gjort, krävs ju en del arbete för att gära det snyggt..

Jag har lite ont i magen. Undra om det beror på de sex mandarinerna jag precis klämt i mig.

Ikväll kommer Stina tillbaka, så jag måste hålla mig vaken till kl 21 när hon är hemma igen. Huu, hur ska det gå? Jag vill ju sova redan nu ^^Tänker på dig. Tänker på oss. Längtar efter att komma hem och träffa dig.  Du betyder så mycket, men när jag försöker säga det så är det som om du inte förstår. Men innerst inne hoppas jag att du vet det.
Nyår förra året, mysig kväll med syster i Örebro!

Effektiva Josefine

Ooh, jag har varit så duktig nu. Städat rummet och gjort värsta mys :)
Att jag sen gick och satte mig i soffan där jag varken känner lukten av doftljusen eller ser all mysig belysning osv är ju en annan sak ^^

Bra dag idag, vädret har varit underbart, så underbart att vi gick på promenad i 45 minuter :) Så nu är Jimmy trött, det tar på krafterna att hoppa i snön med de små benen. IDag kommer R & A hem igen, ska faktiskt bli galet skönt att slippa torka kiss haha! Men han är ju väldigt mysig ibland också, så jag får väl erkänna att jag kanske kommer sakna honom lite, men bara lite.

Longering och lite ridning stog på schemat idag. Hästarna är sjukt pigga, så på eftermiddagen släppte vi dem i ridhuset en sväng, shit vad galna de var! Jag har lärt mig att Olle kanske inte är så osmidig ändå, trodde han skulle sparka sig själv på ryggen typ. Sen att han har noll koll badboll när han springer runt där, det kan ju inte han rå för ^^

Har även (förhoppningsvis) fixat biljetter till Zandwijk på nyår, då blir det party mina vänner! 40 euro kostar biljetten, då dricker man huuuuur mycket man vill :D Stackars Emma och Stina, de kommer få bära mig uppför trappen haha!

Nu sitter vi här och väntar på pizza delivery, galet gott! Borde fixa lite mysstämning här också, kanske tända lite ljus och sånt..

Saknar er där hemma i Sverige, men helt ärligt så skulle jag nog kunna stanna här fohhevvah. Holland är så bra, sverige är så... Trist.Love, peace and ozonlagret

Julfirande och finfrämmande

Jaha, juldagen idag. Konstigt, massa mil härifrån sitter släkten i mormors varma lägenhet och äter kalkon & hasselbackspotatis och bara har det allmänt mysigt, sådär som man ska ha med familjen på jul. Jag sitter med stallkläder på, potatis som kokar över, en gnällande hund i buren och är sjukt osocial mot Emma. Tur hon är härdad :)

Igår kom Elin hit :D Så härligt att träffa remouladsås igen! Vi glufsade julmat och tittade på film. Sen dök Kirsten upp, out of nowhere, med en kompis och föreslog en sväng på Stief. Vi bangade inte, utan drog direkt dit, för att inse att partyt höll en ganska låg nivå, men sinnesstämningen var hög. Framförallt efter allt vin som alla bjöd på ^^ Jag är inte svårflirtad jag inte, till skillnad från Elin och Emma, som valde en lugnare profil. Men jag gillar inte lugnt, jag gillar tequila och röj. Jag gillar ne**en in de keuken hahaha!
Holländare, generösa?! Hell yeah! Jag bara älskar holland, alla är så glada, trevliga och härliga. Efter typ tre minuter inne på stället hängde folk i Elins hår, hällde i mig vin och diskuterade Emmas låååånga hår :)

Jag tror dock att det var första gången jag var typ äldst i umgänget. Tur jag skaffade mig en ny kompis som var "old...er" ;)

Idag var det seeeegt. Tur att T är här och ställer till lite kaos, så vi har något att prata om och någon att skratta åt!

Dags att fixa lite med maten, lax och potatis idag :) Sen till efterrätt blir det Aladdin :D


Holländsk MTV och svensk julskinka

Det är vad kvällen bestått av. Även jobbsökande som går åt helvete, precis som vanligt. Det gör mig så jävla frustrerad. Och förbannad. Och misstroende. Bajs, varför är inget lätt för? Jävla helvete. Helvetes jävla helvete.

Saknar familjen gör jag också. Helvetiskt mycket.

Jimmy är trött nu, han ligger på rygg med huvudet rakt uppåt, helt utslagen bredvid mig i soffan. Skönt, han är så helvetes busig i vanliga fall!

Bitter, bitter, bitter.

Imorgon är det julafton. God jävla jul.

( Slipper ju iallafall sitta själv på jul. Har världens bästa familj. Finaste djuren. Tak över huvudet. Tacksam egentligen, men just nu känns allt miserabelt. )

Inspiration, inkräktare och inlevelse

Nehe, nu blev det blankt, som vanligt.

Sitter här i soffan med Emma ( som fyller år idag, congrats! ) och mular godis och ostbågar. Jimmy ligger och sover, sjukt trött för ovanlighetens skull. Han får mig att sakna, och längta efter, så mycket. Energiknippet sprider känslor :)

Allt rullar på som vanligt här nere. Lite snö, lite minusgrader, lite julstämning. Men snart så drar julstöket igång även i denna lilla lya :)

Jag håller på att planera ett möte, ska bli galet roligt att ses igen! Tänk att det ska krävas en utlandsresa för att man ska hålla kontakten, konstigt..


Do you ever feel, feel so paper thin
Like a house of cards
One blow from caving in

Do you ever feel already buried deep
Six feet under scream
But no one seems to hear a thing


Do you know that there's still a chance for you
Cause there's a spark in you

You just gotta ignite the light
And let it shine
Just own the night

Million miles away

Hur kan det kännas såhär? Längtan, sorg, panik, glädje.. Allt känner jag när jag tänker på samma sak. Hur kan en grej få mig att känna mig såhär kluven, idiotisk och ångerfull? Jag ångrar inget, men vill falla ner i ett hål där tiden står stilla och bara reda ut allt.

Jag vill sortera tankar, känslor, måsten och viljor. Men det går ju fan inte. I vilken ände ska man börja?

Åt helvete med allt.

Sluwe Sleutels

Jaha, jag håller ju alltid mitt ord, så här kommer det.

Ungdomlig 20nånting-åring söker te-sällskap, soffvärmare, godishämtare eller någon annan som kanske bara tycker om att prata om hästar.
Jag gillar;
att åka på skogspromenader i min tjejbil
pastasallad
tantsnusk
Flickorna på Klitteholm
och liknande som behövs för att få ett lyckligt liv.

Jag är på jakt efter någon som vill ta ett värmande (läs: skållhett) bad, dricka en dagens en tisdagkväll eller kanske helt enkelt bara umgås med mig och min otroligt sociala groom.
Kontakta mig om du känner att vi hör ihop, jag längtar efter ditt samtal!

OBS: Snusare och slaktare undanbedes.Okej, skämt åsido. Helgen har varit grym, om man bortser från kyla, den icke-existerande elen och bitter-Lisa mittemot i stallet. Jag ska nog flytta till Hengelo när jag blir stor.

Emma har flyttat in nu, skönt med lite ny energitillförsel! Och all mat hon har med sig, hallelujah för den familjen säger jag bara! Julen är räddad!
Saknar Elin dock, men vi vet ju var vi har varandra. Snart ses vi igen :D

Om jag skriver om det jag vill skriva om så börjar jag gråta, så no no. Räcker med ett ord; saknad.


Cee Lo Green – No One's Gonna Love You

And i owe it all to you

Asså shiiiieeet. Hur roligt var inte Hengelo då?

Vi åkte in runt 2230 nånting, började då aftonen på Twee Wezen, ett ställe jag hört ska vara rätt populärt. Det var stort, mycket folk, men lite mer förfestställe än utgång/dansa/träffa folk så vi beslutade att dra vidare. Vinet var faktiskt inte så gott där heller.
Jag tog mod till mig och frågade servitrisen Aladdin var man skulle gå om man vill dansa, han log och sa Rootie Tootie, come with me! Jaha tänkte vi, han ledde oss bak mot köket, in i en konstig gång, och plötsligt var vi inne på en annan krog, fast på samma ställe.

Vi insåg snabbt att det inte var ett ställe för oss, då det till 90 % bestod av 16-åriga bratboys hängandes på ett dansgolv lika stort som mitt toalettlock. Efter många om och men lyckades vi ta oss ut från stället, och gick vidare i jakten på lyckans dansgolv.

Vi hade vid det här laget ingen aning om var i staden vi befann oss, fär där vi gick in på Twee Wezen var definitivt inte samma ställe som vi kom ut på.

Vi frågade iallafall två trevliga kvinnor var man kunde dansa, och de svarade Merlijn och visade oss dit. De fårgade även vad vi irländare gjorde i Holland.

Merlijn var inte mycket att hänga i julgranen kan jag lova. Inte den delen vi hamnade i iallfall. Zebraväggar, konstig belysning och allmänt konstigt. Vi hällde i oss varsitt glas vin och drog vidare.

Det var då vi fann ungdomens källa. Lyckans dansgolv. Himlen för oss. The three musketeers. Adrenalinet pumpade då vi kom in i den lilla, hemtrevliga, inrökta lokalen där alla log, jackor hängde lite här och var och alkoholen flödade.

Dansgolvet var lika hett som en majbrasa. Underbara människor, underbart tryck, underbart sällskap och underbara shots, man my night was good! Musiken var väldigt.. Varierande?! Det spelades allt, från slemmig julmusik till tysk barnpop till trance. You name it, they play it.

I baren fanns tre alternativ; redbull vodka, öl eller shots. Men det räckte för oss.

Klockan 03.45 spelades sista låten, vi letade reda på jackorna och gick ut i kylan för att hitta bilen. Vi lyckades, och klockan 04.30 la jag huvudet på kudden, med ett stort leende på läpparna.

Ett leende som förövrigt suddades ut illa kvickt när klockan ringde 06.20 och det var dags att jobba.

RSS 2.0