Pyggis på paradisön

Då var man här igen.

Det mesta är som det brukar. Vin, hästar och småtjurighet.
Ny kusk i år, Linda, hon är rolig =)

har även hand om en häst, Sakira, som jag ska rida in och pyssla med i sommar.Skrittade runt lite på henne igår, skönt att hon är så pass hanterad att man slipper vara orolig för att hon itne sett en människa innan. Bilder kommer senare på min nya prinsessa.

Jobbat lite i stallet, hittat en helt underbar häst som jag vill ha, men tyvärr vill ju några andra weirdos också det. Weirdos med pengar. Hmm.

Jaha, vad mer har hänt?.. Var inne i stan och köpte två par nya skor i fredags =)

17 tatueringar + Pygmén = sant

Ring mig, nu är det dgas för Desperata Hemmafruar hos Sofie och Krikki.

Sista dagen i hålan =D

Imorgon bitti åker jag ner till Visingsö igen, för att för femte året jobba på remmalagen! Längtar som fan, har varit och handlat idag så nu är det mesta klart, hoppas bara att tvätten hinner torka =/  Jobbigt annars..

Detta stod på min Att-göra-lista idag:

Tvätta + packa ner kläderna (halvklart)
Bränna skiva
Handla
Packa skor
Hämta hjälm och säga hejdå till Zingo
Packa musik + film, KOM IHÅG SLADD
Göra paj och ta med
Packa spegel
Ta med tvättställ
Packa galgar
Packa in allt i bilen

Som grädde på pulvermoset kommer även Lotta och Bebis hit idag och ska säga hejdå, dessutom kommer pappa hit ikväll med läsk som ska med. Kanske borde gå förbi mormor och säga hejdå också..

Så idag lär jag inte vara sysslolös iallafall =)
Vet inte hur ofta jag kan skriva i sommar, men jag får väl sno Chääfens dator ibland, så ni håller er lite uppdaterade =P

Tills dess vill jag önska alla en varm och skön sommar med mycket grillning, öl och hångel =)
Vill ni mig något så åker ni till Visingsö och frågar efter Pygmén, troligtvis latar jag mig på Lantgårn, eller festar där, eller så jobbar jag!

Catch you on the flipside

Otrohet + bröllop=sant?

Såg ni Sanningens ögonblick på tv igår? Jag gjorde det, och säger bara ett ord ; herregud.
Kille, runt 25 år, sitter i stolen och erkänner att han tycker kompisens flickvän är snyggare än sin egen, att han stulit pengar av henne, att han tycker hon har för små bröst och fel hårfärg. 2 minuter senare säger han att han vill gifta sig och skaffa barn med henne, men egentligen så tycker han att hon borde dumpa honom.

What a mess.

Tjejen satt under hela programmet kvar och blev fullkomligt förödmjukad av denne egoistiska man. Hon bad honom att sluta, men inte gjorde han det. Girighet är en synd.

Det värsta av allt är att när han väl ger upp, så står han och pussar på den stackars kvinna. Eller dumma, tolkningsfråga. Hade jag varit i hennes sits hade jag vänt på klacken, och aldrig mer tilltalat idioten.

Hur långt är du villig att gå för pengar?

Kast med litet barn?

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article2383669.ab

Regn idag

Det småregnar ute, så jag är inte förvånad över att min kropp knakar och ryggen är stel som en timmerstock. Tur att jag är stalledig idag..

Bara 6 dagar kvar nu.. Längtar som fan, men känns samtidigt lite vemodigt att lämna hästen nu när det går så bra.. Och att lämna min liklla Wilda, hur ska det gå? Jag måste hem en helg i sommar och  hälsa på.

Lustigt. Should we give it a try? Eller är det inte värt det? Om det skulle visa sig att det inte var värt det, då är det värt det ändå, för då är inte problemet värd det.

RSS 2.0