ruta ett.

Dags att blogga lite. Med en ruta mitt på dataskärmen, så ni får ursäkta eventuella stavfel.

Life goes on, har mer stallkläder på mig än något annat. Stall, hästar, tävlingar, tröningar, hinder, nya människor (viktiga?) är det enda som finns i mitt huvud, och det känns väl okej. Visst visste jag innan jag tog jobbet att det skulle bli mycket, men jag kunde inte ana den mängd arbete det innebär att vara tävlingsgroom. Men det goda väger upp det dåliga, sjävlklart, annars hade jag ju inte stannat.

Nåja. Holland. I lööööve it. Alla var så trevliga och roliga och snälla. Men hur gammal är Karim Otto egentligen?
Efter holland; Belgien. Närmare bestämt Neeroeteren, De Warre. Kära någon vilket fint ställe. Människorna där var trevliga, vi groomar hade mycket trevligt i stall 5 ;D

Sen bar det av hemåt sverige. Till helsingborg, SM. Det är helt fantastiskt vilka bra ryttare vi har i sverige egentligen, men svenskar är så dåliga på att "marknadsföra sig", har jag upptäckt.
Hade även tid att äta en trevlig middag på kinaestaurang med Micke :) SKönt att prata gamla minnen, och framtid med någon som förstår. Någon som inte bara har h´ästar i sitt liv :P
En ändring förstörde en annan kväll, men over-all var SMet lyckat. DUktiga hästar :)

Nu sitter jag hemma i soffan. Har varit på tävling i helgen, imorogn  är det träningstävling i Kumla, och efter det blir jag hämtad och får åka heeeeeeem!! Åh Linn, jag saknar dig så sjukt mycket.

Jag saknar massa folk. Vill ni veta en sak? Jag saknar folk och djur så mcket så hela kvällen ikväll har jag legat på mitt rum och gråtit. Så nu svider det i ögonen.

Men min resa fortsätter, med nya destinationer, nya människor och nya utmaningar.
Jag har rensat min dator idag, out with the old, in with the new. Men jag ätnker minsann inte kasta bort allt, för vissa saker kan jag inte leva utan.

Jag saknar er. Slå en pling vetja, efter den 6e är jag inte kontaktbar på två veckor igen, så pass på :P

To be continued.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0