Morronmix

Sol idag, och jag är ledig en hel förmiddag, jag tackar jag! Så fort jag är klar här ska jag dra på mig minishortsen och gå till affären. Förhoppningsvis blir beenen lite mindre snövita.

Livet rullar på. Oftast rular det jäkligt fort, men än så länge hänger jag med. I helgen är det strömsholm som gäller, fram och tillbaka tors-sön.  Puh. Men det är en rolig tävling, för vi har stjärnorna med oss :) Mina små tjejer ska återigen ut och visa vad de går för! Gooo stall Stina Lillje!

Måste erkänna en sak. Saknar ön såhär på sommarkanten. Saknar värran, saknar att mysa nere vi en brygga, saknar att ta en öl nere vid ruinen, skanar att gå längs med hagavägen och bara njuta av livet.
Men så är det. The show must go on, och jag har alltid minnena med mig!
Dessutom fick jag en "smak" av Öa-livet häromdagen, kändes gött ;)

"have you ever tried sleeping with a broken heart, bla bla sleeping in my bed", är det bara jag som inte gillar den låten eller? Den spelas konstant överallt!

Vi var ju i norrköping i helgen, måste berätta om den sjukaste trubaduren ever.
Man, ca 50 år, halvsunkig. I början var det väl okej, han var lite överdriven men fine. När han sedan klädde av sig, stog på bordet och juckade, då kände jag att han gått över gränsen. Uhh. Och jag är inte ens känslig, men mööööhh så äcklig han var.
Förövrigt var helgen mycket lyckad, en vinst 1.40, en andra plats 1.45, en femteplats 1.40, och lite smått och gott :)

Jaja, nu måste jag gå så jag hinner göra lasagne innnan jag börjar 13.00 :) Idag står packning på schemat, som vanligt haha!

XOXO

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0