Sparre och fejkkörre

Det är dagens lunch. Sweet! Och till förrätt har vi ätit snören och choklad. Till efterrätt blir det antagligen godis i lite olika former, precis som vanligt :)

Igår var vi i Zwollywood och shoppade lite. Hittade äntligen en ny väska, känns som att min svarta har gjort sitt nu! Köpte även en ljusrosa top, sömlösa boxertrosor och 10 par strumpor. Toppen, trosorna och strumporna kostade sammanlagt 17 euro, dvs typ 150 kr. Helt okej :)
Sen åkte vi till Ijsenhallen och tittade på juniorer som hoppade 1.35. Dennis van den Brink är fan asgrym! Kristen kom 4a och 5a, bra resultat!

Sovmorgon imorse, så gaaalet skönt att slippa höra klockan ringa strax efter sex på morgonen. Idag ringde den 07.45, då stängde jag av alarmet och sov vidare tills frukosten började dukas fram, då masade jag mig upp på trötta ben. Finns det något skönare än att ligga i sängen? Tveksamt, väldigt tveksamt.

Imorgon kommer Emmas päron hit, sen åker hon hem på torsdag. Så himla tråkigt, men vi ses ju snart igen ;)

Idag fick vi ta farväl av Kamelia, hon har sålts till en väldigt duktig ryttare här nere. Stjärnan kommer göra succe, det vet jag! Men lite sorgligt var det allt..

Mat nu :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0