Ombytta roller

Sitter ensam i min ödsliga, fula, äckliga lägenhet och dunkar så sjukt hög musik så fönstren skallrar. Mmm, Deep Spirit! Hoppas jag stör alla äckliga grannar som sitter hemma och har myskväll och firar in det nya året med sina älskade. Ha.

Mamma kom hem och hämtade mig på jobbet idag, var dock inte riktigt klar med lunchfixandet så hon fick minsann hjälpa till :P

Till er som tänker skicka gottnyttårsms ikväll, och höra av er imorgon om hur roligt ni hade, gör inte det. INTE. Jag upprepar; gör inte det.

Trött, in pain och riktigt glad!

För att sammanfatta allt.

Idag har varit en bra dag för min del, jag lär mig mer och mer och försöker komma ihåg. Synd bara att det är så sjukt kallt så man inte vill gå utanför stalldörrarna.

Morgonen började som vanligt, fyra hästar i skritten men bara två i hagarna, några var tvungna att hålla värmen i stallet så inte vattnet frös. Lite mockning och annat smått och gott. Fika, sen halvt kaos. Vid det här laget hade jag hunnit byta hästarna i skritten, de går ca en timme. Så denna runda gick Loppan, Olle, Birdie och Amore. Baaah. De hade gått typ en kvart, tills helt plötsligt tre av hästarna var lösa och sprang runt helt galna. Bara Olle som inte lyckades ta sig ut. Två av dem hoppade (!!!) över det typ 2 m höga staketet, utan någon chans att ta sats, och en av dem kraschade staketet. Jävlar vad pulsen ökade. Som tur var så gjorde ingen illa sig, och hingsten som gick i hagen bredvid var snäll nog att inte spränga staketet, då hade det blivit lite jobbigt.

Dagen gick vidare, fixade lite hästar, småplockade i stallet. Efter lunchen gjorde Lucy sönder sin hage också, vad har det varit för fel på hästarna idag?!

Sen fick jag äran att rida my beloved Birdie. Gick kanske inte så bra till en början, men så fort vi kommit av gårdsplanen var hon så underbar så jag ville hoppa av och dö. Kärlek vid första ögonkastet.

Jaja, var klar för dagen kl 16 idag, sen dess har jag typ suttit i soffan. Nu ligger jag i sängen med Wilya på magen och lyssnar på Stealing my songs och njuter av att vara trött. Wilexa leker som en galning, hoppas hon också blir trött snart så hon också vill mysa.

Imorgon far jag och mina barn hem till Kopparberg för att fira nyår ensamma hemma tydligen.


Med huvudet fullt av intryck

Jaha, då var första arbetsdagen avklarad. Med onda fötter och trött hjärna stegade jag in i huset runt 17.30. Jag hade kunnat gett hur mycket som helst för mina truckisar nu.

Dagen började med utsläpp, både i hage och skrittmaskin. Sen var det mockning, jag mockade EN box, wooo. Efter det skulle Stina rida, så då gjorde jag iordning hästarna åt henne. Mycket trevliga hästar, ett par retstickor, men det hör väl till.

Efter lunchen hann jag med in- och utsläpp, 857096739 st täckesbyten, putsning av träns, städa lite i stallet, fixa Ulla, banbyggning, massa ryktning och lite annat smått och gott.

Det är mycket att lära sig. Vem ska ha vilka täcken, vem ska ha skydd, vem ska ha lindor, vem ska stå i vilken hage, vilka som går ihop i skritten, vad som ska vara vart, osv osv. Puuh. Jag har inte ens lärt mig namnen på alla. Eller jag kan nog namnen, men det är många stora bruna hästar med lite vitt i pannan, om man säger så. Tävlingshästarna är; (detta skriver jag mest för min egen skull, så jag kan läsa när jag glömt bort)

Birdie. Världens sötaste, men tjurig som attan. En av favoriterna.
Kamelia. Haha, namnet får mig att skratta. Skimmel, trevlig, men inte min typ.
Amore. Stor, mörk, lite ouppfostrad men okej hon också. Mycket fin att titta på.
Lucy. Lite mindre, ursnäll.
Kozmoz. (stavning?!) Skimmelvalack, inte min typ alltså.
Exet. Hingsten, mycket söt, lite hingstnafsig men som sagt, söt som få.
Olle. Har knappt hanterat honom, förutom när han puttade ut mig i snöhögen. Hm.
Vicky. Liten och trevlig.
Eva. Stooor. Tycker inte om beröring, man ska klappa henne hårt, sånt gillar hon.
Lobelia. Stööörree. Favorit nummer två. Sjukt snäll, trevlig, mysig.
Loppan. Har bara sett henne i boxen, hon kom tillbaka idag.

Jag har glömt någon, men vet inte vem. Jaja, det märker jag imorgon bitti.
Nu ska jag slå på en film och somna, imorgon är en ny dag.

Labyrintrum och hästlukt

Mm, har saknat lukten av stall.. Har ju varit hos Zingo i det stallet, men det stallet luktar inte häst liksom, det luktar mest udda. Här luktar det stall, häst, hö, föl och allt annat som hästmänniskor älskar, och alla andra hatar.

Katterna verkar trivas, Wilexa klättrar runt och utforskar, ropar lite efter hunden och allmänt bara stirrar. Nu kommer hon och luktar på mig och pratar lite. Wilya ligger mitt på golvet och sover, mys. Hon är ju nöjd så länge hon har mig, Wilexa och mat.

Jag fick välja mellan två rum, det jag såg sist och ett annat. Jag valde ett annat. Det har tre hallar. Sånt gillar jag. Först kommer man in i en hall, där jackorna hänger. Hall nr 2 är liten, där står det en tv och lite bröte. Hall nr 3 är större, där har jag nu kattlåda och stora resväskan för den fick inte plats under sängen.

När man sedan har passerat dessa tre hallar så kommer man in i mitt rum. Där möts man av en plommon/cognacdoft, kläder på hela dörren och snetak. Det här kommer bli bra tror jag, bara man får lära känna de andra. Hur ska jag våga gå och sätta mig vid tvn ikväll liksom? Ska jag bara dundra ner, säga tja och ta fjärrkontrollen? Eller ska jag smyga ner, smygtitta på vad han tittar på, och om det är dåligt program, smyga upp igen? Jag hatar sånt här. Det blir bättre efter imorgon när vi har jobbat ihop, för när man jobbar ihop så måste man prata.

Jaha. De har fett god kebab i fellingsbro. Mamma kan inte äta pommes i bilen utan att lägga den överallt. Wilya blir lös i magen när hon har åkt bil. Hondan är liten.

Burnin' in my mouth

Maten blev lite väl stark kanske :P Men men, nu är man ju mätt iallafall!

Tomten är far till alla barnen på tv nu. Igen, vad är det, kanske 3 veckor sedan den gick?! Nu får de väl ge sig.
Mr Bean, Shrek, töntiga filmer om tomten, blöööö...

Det blev ingen flytt idag, vädret stoppade oss. Mamma vill inte köra i halv snöstorm, och det förstår ju jag med. Så det blir avfärd kl 12 imorgon istället :)  Hoppas på bättre väder då, för jag måste ju börja jobba..
Det är så roligt med alla som säger "ååh jag vill också flytta från kopparberg och få ett sånt jobb, blö blö". DO IT THEN! Sök, sök, sök. Till slut får man jobb, det gäller bara att vara flyttbar.
Jag är så stolt över mig själv, för att jag vill, vågar och kan.



Nu blir det ut i skiiiitvädret igen, uschamej. Okej att snö är fint, men nu går fan gränsen. Eller så skulle ju Kopparberg kunna skotta ordentligt tycker man. Man hittar ju fan inte ens trottoaren.



MJ, kalkon och 14 kg tuttar

Mj på tvn nu, med Linn :) Myyyys sista kvällen hemma! Eller, om det är storm imorgon också, så blir det att jag åker på söndag mitt på dagen.. Trist att förlora en arbetsdag men går ju fan inte att köra i det här vädret =/

Lugn kväll ikväll, alla festar utom vi typ haha! Är så nöjd med dagen så jag behöver inte gära bort mig nu, för då är hela dagen ångestfylld sen hah!

Har snart packat allt, bara sista smågrejerna imorgon.. huu vad nervös jag är, men det blir nog bra. Det kan ju inte gå annat än åt helvete annars! Måste diska och städa imorgon också, och packa ner täcke och kuddar.. Kommer inte kunna sova en blund inatt!

Nu är Linn sadface för konserten är slut. Hon kliar sig även i arslet, och fiser på min hund. Söt hon är va?!

Time for some raggarballe med svängdörr.

Lillan har en stalledräng

Ikväll har vi spelat BingoLotto och druckit lite alkohol. Inga vinster tyvärr, bara Bertil 3 som fattades för att jag skulle vinna jackpoten.. Men vinet var gott! Den skeva granen blev även pyntad, good work!

Jaha, julafton imorgon. Överskattade dag. Fine, maten är god och visst är det roligt att träffa familjen samlad, men seriöst. Stress un Panik! Hela tiden, det ska vara julkort, julklappar, julgran, julkonserter. Allt går att sätta jul- framför. Jag har lite julkänsla ändå, det beror nog på den finfina tomten Johanna fick av Sofis mamma idag hahaha!
Vi ska iallafall fira julafton hos mamma imorgon, med systrarna, mamma och Sven. Får väl se om Jeffe och Joel dyker upp också.

Juldagen är fan bättre, för då äts det kalkoooooooon! Mumma! också får man träffa moster och Hasse, och kusinerna + respektive :)

Sen efter juldagen är annandagen. The big day. Huvva, då ska det flyttas och grejas. Då ska hunden lämnas, och jag kommer gråta. Puh, min lilla baby. Men det är ett bra beslut. Yes it is. Säg att det är det.

Nu är det läggdags för fröken Magnusson.
Älskar er, idag vill jag framförallt nämna Linn, för du är världens bästa kompis!

Sjukt störd film

Seriöst, Constantine. Dra mig baklänges vilken sjuk och dålig film. Jag skriver sjuk OCH dålig för att ni ska förstå att den inte bara var dålig, den var även störd, sjuk, irriterande och allmänt kass.

Ikväll har jag, Johanna och Andreas bakat pepparkakor. Många fina konstverk vill jag lova, tyvärr ramlade dt finaste konstverket ihop till en enda stor hög av diarré. Men vi lyckades ändå få ihop bl a siamesiska tvillingar, en bebisren, en flugsvamp, en rynkig ren och en stjärna så skev att den såg ut som... Ett moln.

Efter detta eviga kavlande/skärande/skrapande/vansinnesutbrottsframkallandetidsfördriv så blev vi hungriga. Vi slängde därför ihop en gryta, en redig kompott kan jag lova. Den bestod av;
Kyckling
Morötter
Potatis
Ärter
Majs
Paprika
Buljong
Vatten
Massa kryddor
Och slutligen, the final touch, grädden på moset:
Köttfärs

Det ni! Tjockt gott var det iallafall! Bilder kommer när jag orkar hitta sladden.

Nu ska jag försöka sova, en kopp te först så jag får i mig lite värme :)

You're the right kind of wrong

Gissa vilken film jag och Linn såg ikväll? ;P Kan typ den filmen utantill, och jag blir lika kär i hans sätt att bjuda på sig själv och hans sätt att vara helt enkelt!

Idag har varit en okej dag. Fick iväg en inlämning, men vet inte om jag skrev den så som hon vill ha det, så jag väntar spänt på feedbacken. Har även diskat, lagat mat, städat lite, gosat med djuren och bara njutit av en bra dag helt enkelt.

Åh, nu är det inside igen, nu är de i Alaskas hårdaste fängelse :D Älskar såna här program! Jag vill ha såna mjukiskläder som fångarna har, de ser så sköna ut.. Undra om man kan köpa såna nånstans :P

Imorgon ser schemat ut såhär ungefär:
Ringa veterinären, hoppas på att få komma in imorgon.
Plugga, försöka få iväg två inlämningar
Fixa filmer + böcker till plugget
Åka till stallet, träna flyingeknoppar på Bambi och ta hand om pärlan.
Typ så.

Shit, en fånge står och slår på väggen, han har stått så i över tre timmar! Han har tydligen inte tagit sina mediciner, no shit! Han är helt galen! Han har brutit massa ben i händerna, men vägrar få hjälp så de får sätta fast honom i en tvångsstol. Fy fan för att jobba med sådana oberäkneliga människor.
"You can't argue with death". Shit, den här karln har misshandlat en kille i tre dagar, av och till! Och han fattar inte att han har gjort fel..

Jaja, nog talat om det.
Lillan verkar inte ringa upp, så nu blir det nog bedjävlen. Hohoho.



Världens finaste bebbe.

Långkalsonger och svullen nos

Nu har jag på mig pluggarkläderna. Långkalsonger, stor t-shirt och raggsockor. Jag är grym.

Min hund mår dåligt, eller nåt. Hon är svullen från ögat och neråt =/ Veterinärsamtal imorgon, jobbigt.

Jag gav upp. Jag lät det hända, jag lät allt komma ut. Och då menar jag allt. Overwhelming. Jag låter det fortfarande komma. Jag kan inte stoppa det alla gånger, så när jag är själv hemma så kommer det. Jag liksom sparar ihop under dagen, sen på natten släpper jag ut alla demoner.

Vet inte vad jag ska skriva, förutom att förra inlägget chockade mig lite. Tack för den.

It's written all over your face

Nu skiter jag i det här.
Jag ger upp.

Jobbiga beslut och tankar.

Fan, jag orkar inte ens behöva tänka på det här. Har ni ljugit för mig eller är det något annat? En förändring bara? Tydligen vanligt i den åldern. Men jag vet inte, och jag vet inte hur jag ska göra heller.
Jag kan ju inte lämna dig nu, när vi har det som jobbigast. Vi ska ta oss igenom det här tillsammans, vi måste det.

Jag är så jävla hungrig så jag fan spyr snart, men jag har helt ärligt ingen mat hemma. Varför kommer inte brevet?

Fick julkort från Linda, Daniel, Elias och Trosa idag, tack så mycket, det sitter på kylskåpet :D

Sitter och lyssnar på musik, älskar fanimej Beyoncés "I am... Sasha Fierce", det finns många bra låtar kan jag lova!

You're everything I thought you never were
And nothing like I thought you could have been
But still you live inside of me
So tell me how is that

You're the only one I wish I could forget
The only one I love to not forgive
And thought you break my heart
You're the only one

And though there are times when I hate you
Cause I can't erase the times that you hurt me
And put tears on my face
And even now while I hate you its pains me to say
I know I'll be there at the end of the day

There's something that I feel I need to say
But up 'til now I've always been afraid
That you would never come around
And still I wanna put this out
You say you got the most respect for me
But sometimes I feel you're not deserving of me
And still you're in my heart
But you're the only one

And yes there are times when I hate you
But I don't complain
Cause I've been afraid that you would walk away
Oh but now I don't hate you I'm happy to say
That I will be there at the end of the day

I don't wanna be without you babe
I don't want a broken heart
Don't wanna take a breath without you baby
I don't want to play that part
I know that I love you but let me just say
I don't wanna love you in no kinda way, no no
I don't want a broken heart
I don't want to play the broken-hearted girl

Now I'm at a place I thought I'd never be, ooh
I'm living in a world that's all about you and me,
Ain't gotta be afraid, my broken heart is free
To spread my wings and fly away

*****

I'm in this fight, and I'm swinging 
And my arms are getting tired
I'm trying to beat this emptiness but I'm running out of time

I'm sinking in the sand , And I can't barely stand
I'm lost in this dream , I need you to hold me
I'm scared of lonely

I try to be patient, but I'm hurting deep inside

And I can't keep waiting, I need comfort late at night
And I can't find my way, won't you lead me home
Cause I'm lost in this dream, I need you to hold me
I'm scared of lonely

And I'm scared of being the only
Shadow I see along the wall

And I'm scared of the only heartbeat
I hear a beating is my own
And I'm scared of being alone
I can't seem to breath when I am lost
In this dream, I need you to hold me
I'm scared of lonely

*****

If it's a broken part, replace it
If it's a broken arm then brace it
If it's a broken heart then face it




Fucking shit.




Godissugen pygmé

Aahh, jag behöver godis! Candy! Maaahhh give it to me! Varför kom inte brevjävlet idag?! Jag behöver det!

Jag har sovit alldeles för mycket idag. Vet inte varför, men jag kan fan sova 20 timmar om dygnet, det är inte bra. Kronisk trötthet? Kronisk lathet? Kronisk mörkerhathet? I don't know.
Tur att jag har en likasinnad hund :) Hon blev förövrigt försäkrad idag, skönt!

Såg etthelt sjukt program inatt när jag inte kunde sova. Det hette Inside och handlade om Cert, en typ insatsstyrka på amerikanska fängelser. Det är de som rycker in när fångarna som ingen annan vågar konfrontera bråkar eller så. Helt sjuka fångar. En man var psykiskt störd, inlåst på livstid för att han hade mördat massa och rånat. Han ansåg däremot att han var oskyldig, för han hade ju bara dödat, inte mördat. Dessutom så skulle Gud förlåta mordet på hans mamma, för de åt en fin middag innan, han sa att han älskade henne, avrättade henne "på det värdigaste sättet", och dessutom hade han ju dödat innan.

Känn på den.

House of wax

Jävla film. Jag, Carro och Sofi skrek fan som galningar till filmen. Usla skådespelare, förutom typ världens snyggaste karl förstås, men filmen är fan otäck. Tyvärr ganska sådär irriterande, typ att de alltid springer uppför trappan, eller att de måste stå och ha ett "days-of-our-lives-moment" innan de gör något, så självklart hinner mördaren ifatt. Dessutom är mördaren alltid snabbare, bättre på att smyga och har röntgensyn. Men blödiga jag blir ju rädd av allt, så jag skrek.

Nu sitter jag här i soffan som vanligt. Borde fan döpa soffan, den förtjänar ett namn. Vi har trots allt gått igenom mycket ihop, och vi tycker mycket om varandra. Hm, undra vad den ska heta. Måste fundera på detta. Nu kan ju komma med förslag om ni vill.

Ikväll har inte hunden ätit. Fan ta henne om hon ska börja matvägra igen, hon blir ju att se förjävlig ut. Men hon kan glömma att få massa gott istället för det helt okej torrfodret hon får.

17e december nu då. Prick en vecka kvar till julafton, och jag har inte köpt en enda julklapp. Det kommer inte bli några köpta heller, det är svårt att handla med minus på kontot.

Fasen också, glömde ringa pappa idag, får se till att komma ihåg det imorgon.

Nu kissa, borsta tänderna och till sist bädda ner mig i min vingliga, men supersköna säng.



Bara för att Wilya är gullig.



Bara för att Wilexa gillar att mysa



Bara för att jag saknar dig så mycket att jag gråter

Faktorer, falukorv och frostskador

Turism är ett tråkigt bajsämne nu när man läser det på distans. Fan, jag mindes den kursen som rolig, men ack så fel jag hade. Men jag fick iordning tre uppgifter idag iallafall, dock är läraren ganska dryg så vi får väl se hur det går. Det jag tyckt att jag gjort asbra har jag fått G på, de jag varit mindre nöjd med har jag fått VG på?! Men nu kan jag bara få max G, så jag får väl hoppas på det :)

Maten som intagits idag var god. Korvstroganoff, billigt och bra!

Det är myyycket snö ute, underbart är det! Hunden älskar att leka i den, jag tycker det är skönt att det är lite ljusare utomhus och inte lerigt och hästen tycker det är roligt att springa i snön :)

Oj, nys! Aj min nacke!

Nu är det dags att hoppa in i duschen, sen promenad med lillasyster upp till pappa :)

Tänk så rätt man kan ha ;)

Over and out / PMH

Upplevelse i en liten ask

Vet ni vad jag har gjort idag? Jag har gjort egen saft! Jag är så jävla kreativ att jag kom på ett sätt att göra egen saft utan massa krångel. Det ni!

Jag har kommit på att jag har jättemycket kort. Då menar jag verkligen JÄTTEMYCKET kort. Försökte organisera alla i fina små mappar, Tequila, hästar, katterna osv. Men efter en timme och jag fortfarande hade drygt 1000 foton att flytta så orkade jag inte mer. Jag får fortsätta när jag känner att jag har tålamod till det. Tog nya kort på Tequila i snön idag också :)

Ikväll ska jag vända på dygnet tänkte jag, ska gå och lägga mig senast kl 23, för jag ska upp 0730 imorgon och åka till stallet. Det ska nog gå bra det här, bara jag inte somnar imorgon på dagen. Måste hitta på något att göra hela dagen!

Är lite hungrig nu, men har inget att äta hemma.. Hmm, undra hur detta ska lösas.

Min dator är sååå seg för jag kör en viruskoll, hoppas det är klart snart för inget funkar ju som det ska :P

Dags att läsa lite bloggar och komma på nåt snabbt att sno ihop!


Är jag en kokosnöt?

Tydligen, om man ska lita på vad Lillan säger. Hm. Det här med bröllopssång, jag tror jag  struntar i att gifta mig.

Min kattunge är den hungrigaste i världen. Hon skriker så fort jag går ut i köket, även om hon precis fått mat. Dryga unge. Hon ger ju aldrig upp heller. Mitt lilla gulletroll :)

Har haft en trevlig dag idag. Har snickrat stall, lekt i snön och umgåtts med systrarna. Har även hunnit med ett vansinnesutbrott på komvux, och slutligen mobbat Sofi lite.

Alla samtal idag har varit givande, speciellt ett. Jag kan inte hata dig, hur arg och ledsen jag än varit så kan jag inte hata någon som jag varit så nära med. Du är en underbar människa och jag har tänkt på dig ibland, och funderat på hur du har det. Du vet att du aldrig behöver tveka att höra av dig om du vill prata om något, eller bara har allmänt tråkigt typ. Jag har alltid haft lätt för att prata med dig, och jag har funderat på att ringa när jag mått som sämst, men inte vågat. Ta hand om dig, och fiskarna, tills vi hörs igen.


Packa eller bli packad?

Hatar att försöka börja packa. Jag har ju för fan spridit ut mig i hela landet. Jag hatar mig själv. Fan vad jobbigt allt blev.

Vet inte ens om jag har nåt att packa skiten i. Fan. Sur pygmé nu.

JAG HATAR DEN HÄR JÄVLA "VIILAA VID DENNA KÄLLAAAA"REKLAMEN PÅ SPOTIFY.

Jag ska iallafall försöka hålla alla er på gott humör genom att bjuda på lite bilder från senaste veckan typ.

Nä det går ju fan inte att ladda upp bildhelvetena heller. Jag skiter i det här nu.
Nu blir det gammal go trance för att förskingra tankarna lite. Dunka bort lite aggressivitet, tror ni det funkar?
Om ni inte tror det, så känner ni inte mig ;P



It's time to cry

Ibland (80% av mina dagar) är jag väldigt känslig. Jag vet inte varför det är såhär, men minsta lilla kan få mig att gråta, speciellt om jag är trött. Nu är jag trött, har lite panik (jävligt mycket om jag ska vara ärlig) , sitter ensam hemma. Självklart ska det vara sorgligt och fint och kärleksfullt på TVn. Fan tårarna bara rinner ju.

Jag tror att jag går och håller massa inom mig, kan på rak arm såhär komma på typ tre grejer jag bara vill gråta över, men jag kan inte. Never admit a failure.

Resan gick bra idag, stackars pappa var så nervös. Jag hade aldrig kunnat göra så som han gör, åka 30 mil hemifrån och vara på sjukhus och opereras och grejer, helt ensam. Får väl se om vi ska åka ner och hämta honom på fredag igen, men då blir det fan golfen, den funkar ju iallafall! Till skillnad från bilen vi hade idag som drog mer än en liter/mil och hoppade och skuttade och inte tog sig upp för en backe. Carro var bara liiiite irriterad :P
Det var iallafall helt sanslöst gott med jkpgkebab! Ah, I cant live without it.

Idag har jag träffat världens finaste kille. han heter Elias och väger knappt fem kilo. Fick nåt fint kort, kommer imorgon :)

Nu ska jag lyssna på mysmusik, dra på mig morgonrocken och ha mitt vanliga samtal, som jag har nästintill varje kväll/natt innan jag somnar :)


03.12

Jävla Gustav.

Linn med ståtrosa och flåsmun

Det är vad jag lyssnar på nu. Hon sitter och sjunger. Hur söt hon än är så vet jag inte om hennes sångförsök ursäktas. Vi skulle plugga idag, men det gick ungeför lika bra som mina påstådda försök till att packa.

Lillan sitter i Sörping och har tråkigt, stackars. Kan inte nån skänka henne lite pengar så hon kan komma hit?

Paradise hotel XL nu, om tio minuter börjar Beck. Wikawika.

Kanske blir Linde lite senare ikväll, får se vad big sis säger.. Var ju flera helger sen vi satt där och glodde ;P
Betyder det att jag har haft ett liv? Njaaee, inte så troligt. Det är nog en ren slump haha!

Funderar på nästa helg, lördagen rättare sagt. Vore ju roligt att genomföra idén, men vi får se vad som händer! Har ju trots allt aldrig gjort det här...

Nu blir det inget mer bloggande, time for some paradise!


As the snow flies..

On a cold and grey Chicago morning...

Idag tänkte jag att jag ska kolla upp vad det finns för roligt i Arboga. Hoppas de jag ska bo med är roliga, så man kan hitta på nåt på kvällarna :) Annars får jag väl roa mig själv!
Igår när jag pratade med Lillan var jag tvungen att kolla hur långt det är mellan A&S, det är bara 13 mil! :D

Min bas börjar låta dåligt, whyy??

Sen jag och Tosse var ute och roade oss har jag försökt hitta nån remix på Halo på spotify, men det går inte :( Tråkigt! Den vi hörde var så sjuukt braaaaaaaaa!!!! Om jag hade den remixen hade jag lätt kunnat lyssna på bara den i en månad.

Jag vet egentligen inte varför jag bloggar nu, för jag har absolut inget vettigt att skriva om :P

Road Wars / bloggläsning

Först och främst. Erik vann Idol. Grattis till honom. Undra om det var planerat att hans flickvän skulle komma upp på scenen med tårarna hängandes som ett par gamla dammiga gardiner bakom ögonlocken? Personligen gillade jag Calle bättre, men om jag inte minns fel brukar det gå bra för tvåan också i framtiden.

Sitter och smågluttar på Road Wars, förjävla underhållande program. Huliganer, ickeblåsande fyllon och arga flickvänner verkar höra till vardagen för poliser. De måste ha så många historier att diskutera runt det munkfyllda bordet på kafferasterna. Hunden snarkar och jag småflinar åt nissar i oförsäkrade bilar som får gå hem och senare hämta bilen på skroten.

Samtidigt som jag har ett öga på TVn ( som förövrigt fortfarande står på golvet ) så snurrar jag runt i bloggvimlet. Hittar bloggar som jag läser två inlägg av och sedan tröttnar, sen hittar jag såna guldklimpar som jag inte kan sluta läsa. Idag hittade jag en sån, och jag tycker alla borde gå in och läsa den. Humor blandat med allvar, det bästa av två världar kan man nästan kalla det.

http://12steg.blogspot.com/

Nu till en helt annan sak. Tequila var dum idag. Hur mycket jag än älskar min underbara hund så har hon gjort mig så tankspridd att jag inte vet var jag ska ta vägen. Jag vill inte skriva allt här i bloggen, men det känns lite som jag målar fan på väggen, men det är Tequila som håller i pennan. Jag vill inte lämna bort henne ett år. Jag vill inte sälja henne, aldrig någonsin. Men jag kan inte tacka nej. Det går inte, för då är jag dummare än tåget. Men hur mycket ska jag offra? Om ett år kommer allt vara annorlunda. Men 12 månader är sjuukt lång tid utan henne. Jag menar, på marken var hon borta i tre dagar och att vara hemma utan henne var så tomt. Det kändes som att hela hemmet ekade bara för att min fina prinsessa inte var hemma.
12 månader. 365 dagar, +/- någon dag. Jättemånga timmar. Utan världens finaste hund, hur skulle det gå? Jag vet att jag kan låta barnslig, men vi sitter ju ihop nu. Jag ska inte sticka under stol med att det är skönt att vara "ledig" ibland, typ när jag åker bort och så, men att vara "hemma" utan henne, det går ju inte.

Rynkorna i pannan blir bara djupare och djupare. Snart kan jag inte titta uppåt när det regnar, för då ramlar jag baklänges.

kärlek

Snormaskin

Det är vad jag känner mig som just nu. Skulle åka till örebro imorse, men jag var så full av snor så jag tog mig inte ur sängen. Nys, snyt, nys, host, snyt, host and so on...
Det måste ju finnas nåt vettigt man kan göra med snor? Bränsle?

Jaja, nu sitter jag här och tittar efter ett par nya ridbyxor, det måste man ju faktiskt ha till det stundande jobbet.
De ska vara billiga och snygga. Helst helskodda också. På Hööks hittade jag dessa:
249 kr   eller    349 kr

Från Börjes funderar jag på :
249 kr     eller    typ 300 kr     eller      278 kr


Personligen tror jag att jag gillar de sista bäst, de ser helt vanliga ut. Eller nr två, från Hööks, de är skitfina.
Skulle behöva en ny tunn jacka också, men det får bli ett senare problem. Kan ju inte gå runt med Danorajacka där :P

Nu ska jag hitta något att äta. Ikväll ska jag äta julkorv, fan så gott!

(Under den tid det tog att skriva inlägget har jag nyst fem gånger och snytit mig två. Gulligt va?!)

Panic, a job, joooob!

Idag har paniken kliat mig i nacken hela dagen. Ett sånt här obehagligt ryskli. Tänk om det går år helvete med det här jobbet? Vad gör jag då? Vart ska jag bo då? Var ska jag ställa alla grejer? Och när vi åker iväg längre tider, vad gör jag med djuren då? Tänk om inte Tequila trivs? Vem ska ta hand om Zingo? Tänk om jag kunde fått nå annat, bättre jobb? Jag skulle ju flytta till Skpg?! Eller? Waaahhh!

Jag är ju bra dum, för jag vet ju att det alltid löser sig. Men jag måste få panika litegrann, det drar upp mina hjärtslag till det tredubbla och min hjärna snurrar runt som en duracellkanin på E i huvudet på mig. Men det går över. Jag ska ju vara glad att jag har hittat ett jobb! Eller, det hittade ju mig, men ändå :) Dessutom är det ett jobb som är skitbra!
Tur? Skicklighet? Jag tror det var en kombination av båda.

Jag och Tequila har varit ute på powerwalk idag, hon var riktigt trött på slutet! Jag med för den delen :P
Nu har jag slutat eftersvettas, så bums in i duschen Josefine, för sen ska det pluggas :)

Är så glad att jag har Dig..

Europa, here I come!

Idag har jag tagit ett stort steg på framtidens väg. Den 26e december flyttar jag. Inte så långt, men ändå, 9 mil kommer kännas så bra :)

Så det blir till att fira jul hemma, plugga röven av mig innan,( för jag tror inte jag kommer orka plugga när jag väl kommit dit) och packa. Måste hitta nånstans att ställa alla grejer också, lägenheten blir uppsagd imorgon!

Det känns så roligt, SL var så trevlig och jag tror det kommer funka riktigt bra, även om det är mycket jobb och ibland långa dagar. Resorna kommer jag bara uppskatta, fasiken så roligt att få komma ut och se nya ställen :)

Nu umgås med lillasyster, Emelie och Alwin!


Vad som än händer, är det alltid du och jag

Dålig dag blev till en bra kväll ;D
Förhoppningsvis fortsätter det bra tills imorgon, vore perfekt det!
Det gick ju inte så bra sist, men en nystart har väl ingen dött av?

Har pluggat ikväll också, snart är halva Människan socialt och kulturellt klar, skönt :)
Turismen står det lite stilla i, då min dator inte tycker om pdf. Men jag får ta tag i det i,morgon och se om det går att lösa.

Fan vad tomt det ser ut utan TVbänk, rummet ser gigantiskt ut :P Det ska också fixas imorgon!

Har diskuterat lite med Linn idag också, vi kom fram till att vi är bäst tillsammans! Älskar dig tjejen!

Ååh, Goo Goo Dolls :)

Är lite sad för att det inte blir någon julfest i år, men det känns ganska chanslöst. Tyvärr, hade varit roligt att träffa tjejerna igen!

Jaha, jag ville bara uppdatera lite om denna mycket bra kväll, nu är det dags att säga hej till dagens mat och sen ta sig ett bad, för att slutligen precis som alla andra kvällar, krypa ner i sängen och somna till Scrubs x 2 och How I met your mother.

Håll tummarna för mig imorgon :) Andra gången gillt?


Det är inte lätt när det är svårt

Nu ska jag beklaga mig igen. Jag måste verka som värsta depptjejen, men jag är så här.

Dagen har varit skit. Inte speciellt mycket dåligt som hänt, men allt har känts tusen gånger jobbigare idag än vad det gjorde igår. Har varit i stallet, Zingo hade cp-ryck. Skällde på honom, men fick dåligt samvete så då fick han godis också pussades vi istället. Han är världens bästa på att pussas. Han vet så väl när jag inte mår bra..

Efter stallet har jag mest legat i sängen, jag orkar inte bry mig om något idag. Har visserligen mailat på två jobb, det är ju bra, men det är så mycket som borde fixas men jag vet inte hur jag ska börja. Känns som att jag skulle vilja be någon göra allt åt mig. Jag pallar inte tänka på det.

Nu ringde lillasyster, vi ska plugga när jag har lagat mat. Lika bra det, jag kan inte sitta hemma själv för då tänker jag för mycket.

Förresten ser mitt hem ut som en pundarstuga nu. TVn står på golvet för Sven var här och hämtade byrån idag, och jag ska hämta den nya imorgon :P Katterna har ju roligt iallafall.

Fick ett sms innan, så jag ringde upp och diskuterade det som hänt. Det är bara en av er som kommer fatta det här, men jag hoppas, hoppas HOPPAS att jag inte kommer hamna i samma sits som dig. Gjort är gjort, men kan man inte få ha lite kul utan att ta konsekvenser ibland? Jag håller alla tummar för dig, och för mig. Vi kommer klara det här, you and me fohevah! Så typiskt att vi diskuterat precis denna händelse för bara några dagar sen :P

" No longer the wasted disco-girl you've been dreaming about"




Yesterday, all my trouble seemed so far away

Sitter på tåget,denna gången hittade jag en plats med uttag, wöööhööö! Computer is my only friend.

Olles var ingen hit, ruggigt dåligt med folk. Träffade dock två människor utanför, varav den ena stog i en vattenpöl och tvättade skorna och den andra var krullhårig och kristen. Hoppas han inte var det på riktigt för jag var på mitt allra bästaste jävlas-med-allt-och-alla-humör :D
De två iallafall tipsade om nåt ställe som hette Slick eller nåt, så jag och Tosse bestämde oss för att check it out. Vi hittade aldrig Slick, men vi hittade guldstället Cavat! Massa folk, typ alla i vår ålder och på bästa partyhumör :D

Fräscht ställe, fräscht folk, tyvärr bara en toalett på damernas, vilket drev oss till vansinne! Musiken var bra, men framåt 01.30 så spelade de bara nån slags musik som bara folk som går på E kan uppskatta ordentligt. Uust, uust, uust, dunk, dunk, dunk, wio, wio, wio. Typ så. Men jag diggade stenhårt remixen på Halo, damn vad jag rockade till den.

Whyyy can't you seeee, you belong with meeee!!

Helgen har varit så lättande. På det mest underbara sätt. Jag vet itne om ni förstår mig, men jag vet att Tosse gör det. Det känns så skönt att kunna prata om allt igen, den vänskapen vi hade går liksom inte bara att kasta iväg som ett gammalt godispapper. (mmm, twix) Vi har gjort så mycket roligt, och jag vet att det kommer bli mer roliga, pinsamma, mysiga, galna upptåg.

Nu är det dags att läsa bloggar, se lite film och vila upp mig eftersom jag tydligen ska direkt till mormor och göra korv när jag kommer till kopparberg. Huvva, jag som tänkt krypa ner under täcket och krama mina älskade djur. Men lite släkt är alltid trevligt att träffa.

Mitt bland svinen finns två pärlor.

Jag hittade just ett gruskorn i munnen. How, when, why?

Tosse sitter och ska beskriva sig själv, jag förklarade henne som en liten myra. haha!
Vi sitter här i rummet bakom köket med varsin dator och nördar, sweet ha?! Varje mans dröm.

Ikväll blir det Olles all night, rooliigt! Jag ska dansa stjärten av mig, heellooo Gävle! :D
Ska bli roligt att komma ut och se lite folk, kanske skaffa sig en ny bekantskap :) Som typ vill ge mig ett jobb och en lägenhet.

Promenad har vi varit på idag, med två hundar och hästen. Jag och hästen hade ett par diskussioner om att jag gärna ville gå utan honom i knät, men han är så gullig så det gör inget :)

Nu ska vi snart laga mat, undra vad Tosse ska koka ihop för något skojigt!

Puss puss

Ingen mottagning, fullt med myyyyys

Nu är det paus i idol, det blir nog jämnt mellan de tre som är kvar..

Jag har det toppen här uppe i skogarna, har varit inne i skitluktande Gävle idag, gått på fängelsemuseum, tågmuseum och sett ett apstort pepparkakshus inne på länsmuseet. Fett fräääääscht haha!
Mött poliser har vi gjort med, inne på en ytterst udda affär ;)

Har tagit massa bilder, bla på bocken, både stora och lilla :) De kommer när jag kommer hem sen, har inte sladden med mig!

Nu är denna ölen slut, hur ska vi lösa detta? Tosse kan nog hämta fler, eller Bobbeliboo kanske? ;P

Har ingen mottagning här ute, så försök ringa ni och skicka sms haha! Telen har aldrig varit så tyst som nu.
Huset är mysigt, massa små gömda rum och vrår! Var ute och promenerade i grannskapet igår, det var mest träd och stora gårdar :P

Massa gamla roliga minnen som dyker upp, kära nån så sjuka grejer man gjort!

jaja, nu blir det en öl till, lite chips på det hela så är kvällen nästan komplett!

Kisses and poops

Redo, med munnen full av mat

Sitter och kastar i mig lite mat innan mamma kommer och hämtar och skjutsar upp till pappa, sen går jag till tåget därifrån :)

Framme 15.37, då blir jag hämtad vid tåget, sen får vi se vad för äventyr som väntar! Massa roligt, det vet jag iallafall!

Sov bättre än väntat inatt, när klockan ringde imorse så fattade jag inget haha! Inga mardrömmar om spöken som kryper upp under täcket och myser haha!

Nu blir det att packa ner skor och nånting jag tänkte igår att jag absolut inte får glömma, men har glömt nu. Bra Josefine, 10 poäng. Sjunger lite så går det nog bättre. When love takes oooveeer, iiehieheeeeh!

Värmande vinterkramar, eran pygmé

Det finns en till!

Idag när vi åkte till örebro för att se bio (återkommer till den) så passade vi på att svänga förbi max och käka lite. När vi svänger in på parkeringen ser vi miraklet. Det finns en till. En exakt likadan golf! Samma färg tillochmed! Hur fränt är inte det? Så när ägarna till golf nr 2 gick ut från max så stannade de, sa "vad faan" och skrattade haha! Självklart brast vi alla ut i skratt och konstaterade att det måste vara ett mirakel.

Jaja, bion då. Paranormal activity. Har hört en del bra om den, och jag gillar ju skräckisar, fast jag blir så rädd att trosan nästan blir blöt. Den var sjukt långtråkig i början, så tråkig att Johanna somnade haha! Däremot resterande tid av filmen var jag ibland så rädd att jag inte vågade titta. VANSINNE! Gaah vad vi skrek och hoppade och hulkade.
Stackars kvinnan som satt bredvid, hon satt och höll för öronen haha!

Så filmen var okej, den var hemskt otäck, men det var ju meningen också!

Jaha, sen var det det där med att ta sig hem också. Lättare sagt än gjort när man åker i en golf 1a från 1984. (Inget ont mot golfen, jag älskar ju den men..) Vi står alltså parkerade mitt i örebro, och låset går inte att låsa upp. Fanns inte mycket annat att göra än att tvinga Johanna att krypa in genom bagageluckan och låsa upp! Hahahaha! Hur många tror ni stog i fönstren och skrattade åt oss? Jag tippar på alla.

Imorgon bär det av till Gävle, wiiiee! Längtar, ska bli aproligt. Datorn får följa med, så det kommer komma uppdateringar därifrån :)

Som ni ser är bloggen myycket finare nu, tack Ida för hjälpen!! Jag är ju inte så kompetent vad gäller koder och shit, så det är tur att man har vänner ibland :D

Time for some slapping. Sleeping, I mean.

Give me a surprise, I need it.




Trött liten bebis

Memories and lyrics


I can see what you want
But you seem pretty young to be searching for that kind of fun

So maybe I'm not the one
Now you're so cute, I like your style
And I know what you mean when you give me a flash of that smile (smile)
But you're only a child

Well I can dance with you honey
If you think it's funny
Does your mother know that you're out?
And I can chat with you baby
Flirt a little maybe
Does your mother know that you're out?


*****
Saknat nån' jag kan lita på
prata med och som förstår
äventyr är bäst när man är två

Du är den som ger mig lust igen
och vet precis vad jag vill ha
tar hand om mig som en äkta vän
och får mig att må riktigt bra

*****

Lollipop, 
Must mistake me, as a sucker
To think that I,
Would be a victim of another
Say it, play it how you wanna
But no way, I'm never gonna fall for you, never you baby


*****

Well, you done done me and you bet I felt it 
I tried to be chill but your so hot that I melted
I fell right through the cracks, now I'm tryin to get back
before the cool done run out I'll be givin it my best test
and nothin's gonna stop me but divine intervention
I reckon it's again my turn to win some or learn some

But I won't hesitate no more,
no more, it cannot wait
I'm yours

*****
And what we all want and what we all crave, 
Is an upbeat song,
So that we can dance the night away.

Who said life was easy,
Who said life was fair,
Who said nobody gives a damn,
And nobody even cared.


*****

I wonder how 
I wonder why
Yesterday you told me about the blue blue sky
And all that I can see is just a yellow lemon-tree
I'm turning my head up and down
I'm turning turning turning turning turning around
And all that I can see is just another lemon-tree

*****

 You've got a body like the devil
And you smell like sex
I can tell your trouble, but I'm still obsessed
Because you know you're so hott!
I wanna get you alone...so hott
I wanna get you stoned...so hott
I don't wanna be your friend
I wanna f**k you like I'm never gonna see you again







Cause i'm leaving, on a.. train!

Åker till gävle imorgon, fy fasiken vad roligt! Och skönt! Och spännande!
Jag ska få se bocken ;)

Idag är stora städar/tvättardagen. Hade dock bara fyra maskiner att tvätta idag, skönt att tvätta en gång i veckan så det inte blir så mycket tvätt varje gång :)

Nu ska jag äta min förhoppningsvis sjukt goda mat, behålla den, och sen ska jag städa klart :)

Hörs senare!

Irritationsmoment

Sitter hos lillasyster och funderar på att prova äta något, men är lite rädd att det kommer upp direkt.
Går nog hem och provar äta om en stund, så jag kan få spy i min egen toalett :P

Idag har jag lämnat in en till inlämning på MSOK. Fick boken idag också, så jag ska jobba arslet av mig med denna kursen, 13 inlämningar på 5 veckor, plus 11 på turismen. åsså har jag lite kvar på den tredje kursen, eftersom hon som skulle skicka boken har lurat mig =/

Den där fisen small nog så det hördes till skellefteå, sweet. Undra varför jag är singel?

Åh, såg ni desperata? Är det konstigt att man blir beroende av den serien? Jag längtar tills nästa tisdag :)

Inget annat nytt idag tyvärr, RUS har inte hört av sig, inte DF heller..

Imorgon ska jag tvätta på eftermiddagen, fan vad tråkigt. Men rena kläder måste man ju ha, nöden har ingen lag.
Måste tvätta mattor också.. och när jag ändå håller på kan jag lika gärna städa.. Diska vore ju bra om jag orkade göra :P

Konstigt, soffan knakar både där jag och Johanna sitter.

Jag har en fundering. Varför skaffar alla barn? Barn skaffar ju barn! Folk som är yngre än mig på pappret, och jättemycket yngre än mig i huvudet, skaffar barn. Sinnes.

Min hund gnäller. Dags att gå hemåt, hunden får bajsa på vägen så slipper jag gå nå långt, vet inte hur mycket jag orkar anstränga mig idag..

Grattis prinsessan till jobbet!!

Busbarnen!




Vätskor

Det är vad natten handlat om. Det har sprutat ur alla möjliga hål. Fy fan vad äckligt. Har typ fått sova 45 min, sen upp och sätta huvudet i toan igen =/ Bara för att det är fint väder idag! Fakk!
Så nu sitter jag och väntar på mamma som ska komma och gå ut med hunden, för jag vågar fan inte gå utanför dörren. Har ju fått i mig en kopp te iallafall. Det är det enda jag fått behålla sen första gången jag hulkade igår.

Här hade jag tänkt skriva ett inlägg om hur duktig jag ska vara idag med promenad, städning och plugg osv, men vi skippar det för det kommer inte bli ett skit gjort idag.

Igår var jag duktig iallafall, två inlämningar blev klara och en tredje genomläst så den skulle jag ha skrivit idag, men vi får se.
Mailade även RUS om lägenheter, vi får väl se :)

Nu blir det sängläge en stund.

Have a great day.

RSS 2.0