Grissjuka och julkransar

Hottest topic!

Idag har varit en mysig dag, fortfarande helt utan julstämning tyvärr. Trots julmusik, julskyltning, julpyssel och julgardiner, så naaee den där mysiga julkänslan vill inte riktigt infinna sig. Kan bero på att vädret är som en sen septembereftermiddag.
Men, som Timbuktu skulle sagt; Stirra ner, stirra ner. Det löser sig, det gör det alltid.

Dagen har iallafall varit bra, gjorde en tripp på byn med Lotta och världens sötaste unge Samuel. han är så gullig, han får mig alltid att le och bli på bra humör. Även om han bara sitter i sin varma åkpåse i vagnen och kladdar kola så får han mitt hjärta att smälta.

Efter julskyltningen gick jag hem till Johanna och där har resten av kvällen spenderats. Promenad upp till pappa hann vi med också, efter julstök. Nu sitter jag här i min som vanligt apsköna soffa, lyssnar på Gloria och Stirra ner med hundens huvud i knät. Inre frid? You bet.

Mitt svullna röda märke runt spruthålet ( haha ) har försvunnit, nu är det istället en stenhård öm knöl som kliar. Jävlar vad illa det lät, men men.

Idag får ni en låttext. Låten är helt fantastisk, och jag är säker på att jag aldrig kommer tröttna på den. Ni har hört den förr, och ni kommer höra den igen.

HALO

Remember those walls I built 
Well baby they're tumbling down
And they didn't even put up a fight
They didn't even make a sound
I found a way to let you in
But I never really had a doubt
Standing in the light of your halo
I got my angel now

It's like I've been awakened
Every rule I had you breakin'
It's the risk that I'm takin'
I ain't never gonna shut you out

Everywhere I'm looking now
I'm surrounded by your embrace
Baby I can see your halo
You know you're my saving grace
You're everything I need and more
It's written all over your face
Baby I can feel your halo
Pray it won't fade away

I can feel your halo
I can see your halo


Hit me like a ray of sun
Burning through my darkest night
You're the only one that I want
Think I'm addicted to your light
I swore I'd never fall again
But this don't even feel like falling
Gravity can't forget
To pull me back to the ground again

It's like I've been awakened
Every rule I had you breakin'
The risk that I'm takin'
I'm never gonna shut you out

Everywhere I'm looking now
I'm surrounded by your embrace
Baby I can see your halo
You know you're my saving grace
You're everything I need and more
It's written all over your face
Baby I can feel your halo
Pray it won't fade away





Think happy day

Eftersom mtv visar svampbob fyrkant hela dagen idag, så kommer jag skriva massa svampbobcitat :)
Jag kommer fylla på efterhand, så håll utkik!

Svampbob: Det är som en kula ironi, på en strut av ironi.

Svampbob och Patrick
: Now that we're men, we can do anything.

Svampbob
: Patrick, jag är galen.
Patrick: Varför?
Svampbob: Jag kan inte se min panna.

Patrick: Vill du kunna se ut genom fönstret? Skumt.

Stinke till Svampbob och herr Krabba: Har ni två fått lera i skallen? Förstår ni ingenting?






Inget snusk här inte

Pratar med Lillan, skönt att någon mer än jag är vaken :P
Hennes hund vill dock inte para sig, dumma hund, jag vill mysa med valpisar!

Min hund ligger här bredvid och snarkar, mysunge. Hon och Andreas låg och sov tidigare ikväll, fan vad hon gillar honom :) Tror nog han gillar henne lite också, fast hon slickar honom i ansiktet och på tatueringen..

Inget speciellt har hänt idag. Räkningar har betalats, disken har diskats och lägenheten har typ blivit uppsagd. Fast bara nästan. Lite pyssel har jag hunnit med också, fina foton på tvn nu :)
Har tillochmed pratat med mormor idag. Det ni!

Morgondagen är helt blank, fränt! Vad ska hända då? Dunununununu...

Julklappar då. Jobbigt som fasiken. Har inte råd. Orka.



I´ve been thinking about you.


Maaaah, finally!

Haha, helt sjukt vilken abstinens man får om man inte har internet på ett tag.. Mitt har ju vart helt cp, men nu är det förhoppningsvist fixat :)

Idag har varit en bra dag, förutom smärtan i armen. Men jag tar den smällen, helt klart. Det är en fjärt i rymden med tanke på anledningen till vaccineringen. Är röd och svullen som fan, men det går nog över tills imorgon!

Läget med Y är oförändrat. Enough said. Jag pratar av mig med folk, det är skönt att vädra tankar..

Har mailat lite med en kvinna från DF, det känns spännande och roligt om det blir något! Jag känner mig mycket motiverad :) Ett stort projekt, men jag tror att det kan hjälpa många människor.

Imorgon är en oplanerad dag. Plugga och städa, det är det enda jag har tänkt göra. Men det dyker säkert upp andra grejer också, stallet kanske? Zingo är ju galen så det behövs nog haha! Försökte longera idag, men han hoppade mest runt och galopperade :P Gollegoll!

Hunden då? Ja, idag har hon betett sig som skit mot lillasyster, men hon skämdes tydligen massa efteråt, så det blir nog bra. Har inte tränat på några dagar, så jag hoppas på uppehåll imorgon så vi kan träna lite, hjärngympa är ett måste :)

Långt inlägg idag! Nu ska jag msna lite mer med Tosse, sen blir det sängen :)

" C, det där är lampan."






Att respektera och acceptera

Dagens samtal från min mamma var helt ärligt det jobbigaste jag någonsin fått. Javisst, det var fruktansvärt tungt när hon ringde och berättade att morfar somnat in, men det här, det slår allt. Mitt hjärta slog i 24o, samtisigt som det stannade. Min hjärna exploderade, samtidigt som jag inte tänkte överhuvudtaget. Vad ska man tänka? Vad ska man känna?

Jag vet inte vad jag ska skriva. Jag vill bara springa till världens ände och tillbaka. Eller åka bil. Eller kramas. Eller ta hunden och gå ut och gå. Gå tills vägen tar slut.

Inatt, imorgon och alla andra dagar resten av mitt liv kommer jag rikta en tanke till dig. Minst. Om jag kunde ge dig något för att hjälpa till, jag skulle kunna ge dig mitt hjärta och leva med pacemaker resten av mitt liv, men det hjälper inte. Känslan av maktlöshet biter sig fast, den släpper inte taget. Vi står så handfallna, allt vi kan göra är att se på och stötta varandra. Vi kan krama varandra, och berätta för varandra varje dag hur mycket vi älskar och finns för varann.

Jag fryser, gråter och skakar. Jag får panik. Jag vet inte vad jag ska ta mig till.

Jag älskar dig Yvonne. Mer än du någonsin kan ana. Du betyder så mycket för oss, och vad du än bestämmer dig för att göra, så ska du veta att vi står bakom dig till 110 %. From tonight until the end of time.



Enchiladas och nervositet

Det är ungefär vad min dag bestått av. Har även ( för ovanlighetens skull) druckit te hos lillasyster nu på kvällskvisten.

Var hundvakt åt Tarot med valpar idag, mysigt att umgås lite med Molly, det var alldeles för längesen! Ni ska bara veta hur fint hon målade mina naglar, fashion!
Dessutom hade jag sån tur att jag träffade mamma och Sven på vägen hem, så jag slapp gå hela vägen i regnet :)
Det gjorde jag ändå senare, fram och tillbaka till ica i iskallt regn, men hunden behövde ändå en promenad och jag behövde smör.

Imorgon är det dags. Eftersom inte en jävel sa vad de tyckte att jag ska göra beträffande förra ägarna, så valde jag att inte höra av mig. Om det är något så ringer jag då. Men jag hoppas, hoppas verkligen att det inte är något. Har inte jag haft nog med problem för ett tag framöver? Jo fan det har jag, nu ska den positiva tiden börja :)

Vad ska man hitta på med sitt liv? Vet ju på ett ungefär vad  jag vill bli, men vägen dit är lång. Jag har bestämt mig för att inte ha för höga krav på mig själv, utan ta ett steg i taget. Delmål is the shit.

Nu ska jag se klart reprisen av Grannfejden, sen göra mig iordning för sängen och en spänningsfylld förmiddag imorgon.

Vill även säga att jag saknar. Så många.

I am never gonna shut you out

Lyssnar på Beyoncés underbara låt Halo och gråter. Helvetes panikkänsla som bara sköljde över mig nyss.

Som ni antagligen vet så ska jag med Tequila till veterinären på måndag för att se om knölen är borta. Jag själv är osäker på om jag känt den innan, något har jag känt men det kan lika gärna bara vara jag som "överreagerat" typ.
För 3 minuter sen stog min hund framför mig och jag drog då längs med bakbenet för att se om jag kände nåt.
Där satt den. Stor och obehaglig. Jag kände den verkligen ordentligt, antingen har den vuxit eller så har jag inte varit tillräckligt uppmärksam innan, för nu går den inte att missa.

Den sitter där, som en jävla pistol som skjuter mig rakt i ansiktet. Den skjuter och skjuter, och hunden förstår inte varför hennes matte bryter ihop och får så ont. Ont i hela hjärtat, det bränner, svider, hugger.

Jag måste tänka positivt. Det hjälper inte att jag sitter här och gråter, för det kanske inte är något. Jag måste i vilket fall som helst vänta till på måndag med att få svar, och ska det tas prover och shit så lär det ta ett bra tag till.

Vänta, tänka positivt och njuta av varje sekund är det som står på schemat. Ignorera alla jävla knölar, allt jobbigt som hänt, och tänka på det bra och roliga istället.

Jag har dock ett problem som ni ska få hjälpa mig med.
jag har ju fortfarande kontakt med förra ägarna, och mailade med dem senast precis innan förra veterinärbesöket. Nu är frågan om jag ska berätta för dem hur läget ser ut, eller vänta och se vad som händer?
Jag vet att jag skulle ha vilja vetat, men det kanske är dumt att oroa dem i onödan, om det nu inte är något?


Hur skulle ni ha gjort?

Orkar inte, men borde..

Duscha
Plugga
Städa
Diska
Njuta av det fina vädret utomhus

Gick upp kl 8 imorse och åkte till stallet.. Kom hem för 30 min sen typ, då var det bara att kasta in min lerhög till hund i duschen, fy fan hur hon såg ut! Carro kommer få en fin överraskning när hon kommer hem från jobbet och ser hur Björn ser ut, han som dessutom är långhårig hahaha!

Nu sitter jag som vanligt i min älskade soffa och är lat. Lazy ass midget.

Tyst telefon inatt, konstigt.. Bara L som ringde och var rädd :P

One last thing. Jag har världens sötaste kattunge.


GO ERIK!!

UUUUUUUUUUUUUUUT med Reza!!!

Hur kan han ens hänga löst? Både Reza och Tove är ju sämre än honom.

Min hund däremot, hon låter förjävla illa. Jag stänger snart ut henne i köket för jag orkar inte höra hennes förbannade gnäll. Konstant gnäll i flera timmar nu, och jag vetefan vad hon vill. vi har varit ute och hon har fått mat.. Tär på tålamodet ibland..

Pratade med Tosse idag, läääängtar så tills vi ses! Din hund kommer vara så trött :P (jag med)
Du, jag och vin, kan bli intressant ;)

Nu sitter nån ful jävla fjortis och storlipar i publiken också. Vad fan. Reza lipar hon med.

Nu avgörs det. Dununununuuu....
Blabb blabb blabb först..
Jag hör inte vad Reza säger.

Heja heja heja Erik! En halv miljon har röstat, det är pengar det!

Nudå.. Vem åker ut?

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Hurra! Fan vad skönt! Hejdå Reza, have a great life.

Martin Stenmark är förövrigt fett snygg. Fräääsch.

Gosig liten brun?

Lilla Wilya börjar bli typ brun i ansiktet, undra vad det ska bli av henne egentligen? En brun/svart/vit katt? Luktar bajs gör hon iallafall.

Kom hem vid 21tiden igår, efter stopp på vägen och dra åt ett däck som höll på att lossna, oops :P Tur att jag och Linn är så ultimata bilmekaniker!
Resan gick bra, satt nåt äckel och stirrade på mig, men jag ignorerade och tänkte att han ändå inte kan döda mig på bussen.

Nu sitter jag och dunkar musik och inser hur mycket mer man uppskattar det man har när man varit borta och sen kommer hem igen. Framförallt när något har försvunnit när man varit borta.
"Borta bra, hemma också bra, nästan bäst"
Tyvärr fick jag med mig en förkylning hem, men den går nog över snart :)

Nu blir det brunch, sen vet jag inte hur jag ska fördriva tiden tills jag och Johanna ska plugga, men det återstår att se :)


" Alla goda ting är tre. Sprit, sex och att bajsa"

(Stog på shotglas på MixxxxIt)

En till röd död :(

mamma hade ringt fem ggr imorse, förstog genast att det var något fel så jag ringde upp asap.
"Nu har jag begravt din andra röda" säger hon och låter väldigt besviken.
Tänk, tänk, tänk.. BIRGER :( Han hade tydligen varit hängig igår, och imorse hade han legat på köksgolvet..

jag funderar helt ärligt på vad fan som är problemet. Everything I touch turns into.. Shit?
Jag hade sett massa fram emot att komma hem nu efter en relativt lugn tid här i S, men nu svider det, återigen, i ögonen av tårar och händerna skakar. Och stackars V har gått och väntat på katten i typ tio veckor, och när han väl var redo att flytta så går han bort.. Får hålla tummarna för min lilla svarta prinsessa.. Kanske skulle ge bort henne så hon har en chans att överleva..?

Gårdagen var lugn, det var ju NÅGON som åkte till Vreta istället för att umgås med oss :P
Dessutom ett bakverk som skulle till skolan idag, så hon skulle väl sova, och en homosexuell som inte hörde av sig. Så jag såg film och L sov :P

Nu ska vi åka till L's mormor, sen till MixxxxxxxIt och sen ska jag fara mot örebro..

Saknar Dig! Längtar tills vi ska ses!


Halsband och äcklig sås

God kyckling, gott ris men dålig sås. Det var vad dagens middag bestog av. Men mätt blev jag.

nu sitter vi (läs Lillan) och fixar halsband och koppel till dog, sweet!
Förövrigt har dagen varit lugn, lite kladdkaka och lite regn.. får väl se vad som händer i afton, nåt spännande kanske?!

Nu ringde Linn, vi ska ta sällis hem från örebro imorgon, carro kommer och hämtar kl 19.30! Måste hem till hunden för mamma orkar inte med henne längre hahahaha! Min söta lilla pannkaka, hur kan man inte vilja ha henne?

Jag fiser fortfarande. idag luktar de lite också. Det måste vara sörpingsatmosfären som gör det.
Ingen snö har det kommit heller, tur det! en näck pygme liggandes mitt på torget, njaaee jag vet inte riktigt haha!

Nu bajsa, sen hitta på nå äventyrligt! wiiiee!

Puss och snusk

Lova att du aldrig glömmer bort mig

Nemen tjenare. Livet leker, som en 5åring i en rutschkana(eller nåt sånt). Älskar att inte vara hemma haha!

Gårdagen var trevlig, fick träffa Isidor och söta Ioline och var på promenad..
sen fick vi tråkigt och våldgästade B, som bjöd på eldvatten, wööhöö! L var ju självklart tvungen att vara nykter eftersom hon satt bakom ratten, men jag och B drack lite.. Sen åkte vi tre till stan och de åt på mcdonalds, sen åkte vi vidare till någon stålulls mamma. Hon varvarjen grå eller gjord av stål, men trevlig.

på vägen hem sjöng vi fint i bilen, och B fick hålla mig på tutten för att inte dampa loss totalt. generös? hell yeah.

Nu ska vi hitta på något att göra, typ tvinga någon att leka med oss, eller nåt annat spännande. Jag fiser jättemycket, och lillan klagar. Tur jag har "mamma" på min sida.

Kom änglar

Sitter på hasselvägen och lyssnar på Lasse, lovely!
Bussresan gick bra, åtminstone för mig. De andra i bussen kanske inte ser den som lika lyckad dock, eftersom min mun ville sjunga, men hjärnan inte kopplade att jag satt på en buss med andra människor, som antagligen inte ville höra mig skråla. Men det fick de. Stackars.

Drömde en sjukt hemsk dröm inatt. drömde att Tequila blev påkörd av ett tåg.. Huu, vill aldrig drömma det igen.
tequila är för övrigt hemma hos mamma och mår bra, skönt för henne att få vara ute mycket på gården :)
Saknar henne och katterna, men de klarar sig nog. Saknar även min dator som Carro har hand om, be careful with my life! :P

Inga planer för dagen, förutom att disken ska tas hand om. Vi får väl se, hoppas det inte kommer snö bara för då ligger jag risigt till hahah!

bloggar säkert mer senare eller imorgon..

Show me the feelings in your mind..

Stick it.

Planer, planer, planer.. Kommer de att genomföras, eller rinna ut i den där sanden alla talar om?
Jag har så mycket planer, och så lite.. tur? pengar? tålamod? I don't know really.

Hunden sover. Hon ligger helt utslagen i soffan och snarkar sådär mysigt som bara hon kan. Behöver ju aldrig känna mig ensam iallafall :P

Katterna sover. Birger har varit ledsen idag, han har inte varit sig själv helt enkelt. Men vem skulle vara det?
Wilexa har letat. Letat, men inte hittat. Nu har hon nästan gett upp sökandet.

Dagen har varit bra. Började med stallet, mocka och fylla på vatten och sopa och allt vad det innebär. Hunden sprang mest runt på gödselstacken, det är ju så roligt när spånet flyger runt! Efter stallet slappade jag ett par timmar, åt kyckling och såg tv typ.. Sen bar det av till Ludvika där enbart tråkiga, men nödvändiga saker inhandlades :)
Trevligt med lite quality-time med mamma och lillasyster! Jaha, sen jag kom hem har ingenting vettigt blivit uträttat. Varit hos lillasyster och sett Idol typ..

Har pluggat lite idag också, good girl :)

Morgondagens schema är blankt. Promenad med Linnea kanske.. Tänkte jag skulle försöka fota lite imorgon också, få några fina kort på hunden och katterna kanske?! :) Jag älskar ju att fotografera, men har ingen digitalkamera, utan använder telefonen. Men det funkar, 8 mp räcker gott för mig och mitt amatörfotande :P

Nu ska jag göra mig redo för sängen, och sen soooova! Ladda upp med kuddar under knäna, för inatt har jag ont.

Nehe, blir ingen bild för jag orkar inte vänta på min sega dator.

Lilla Leo :(

Åh kära värld, vad är det för fel? Jag och Linn hittade nyss Leopold liggandes i hallen. Förlamad.
Ringde veterinären och hon sa att han antagligen har brutit ryggen, och det inte finns något att göra. Så det var bara att ringa ett samtal, och göra lidandet så kort som möjligt. Fan i helvete.

Nu ger jag upp det här. Jag ska försöka få tag på pengar så jag kan åka härifrån en sväng. Jag skiter i allt vad diet heter. I surrender.

Nu ska jag kramas med djuren och försöka sova.

In the ghetto

Den är ju så mysig, fast hemsk..

Jaha, inatt var jag "dr googlevulva" eller vad fan sara nu kallade mig. Vi pratade i typ två timmar, sen skulle sara bara ringa sin mamma, sen ringde hon inte upp så då somnade jag :) Tänkte ringa om ett par timmar och se hur det gick, om det ploppade ut nå valpisar!

Birger sitter här bredvid, han är så söt :) Och trött, för han vingllar liksom när han sitter :P

Idag kommer Liiiiiiinn!!!! Wiiee, lika glad varje gång hon ska komma hit :)

Nu ska tydligen birger ligga under hakan på mig, på täcket.. Inte alls i vägen, ooh nej..

Dag 5 på dieten idag. Dock får jag sån katastrofal huvudvärk på kvällarna, så jag kan inte följa den helt, för då dör jag. Men en smörgås extra, eller en frukt, på kvällen så mår jag bra :)

Idag ska jag ringa och boka intensivkurs till körkortet, om man kan dela upp betalning osv :D Förstår ni grejen? Jag, ensam bakom ratten inom två månader? Känns det tryggt? Hahahaha!

Nu ska jag klä på mig :)

Förlossning på G

Sitter och är stöd till Sara vars hund ska valpa snart.. Vi pratar kutta och bajs mest, mysigt va!?

Imorgon ska jag leka med Linn, fan vad nice!

Nu fes Sara också, den luktade tydligen illa.

nu väntar vi på vattnet, det är en evig väntan.. Nu kom en värk! lilla Tarot, det är inte lätt..
Det luktar tydligen konstigt, jag vet precis hur illa det luktade av katten, uueew.
Det var tydligen inte Markus' förhud som luktade heller. Nu är det på gång snaaart!

To be continued...


Sad and worried face

Nu orkar jag inte mer. Jag vet att jag låter hemskt negativ, och att jag kanske är fjantig, men måste hon nämna det där Ordet? Den sjukdomen som man inte vill höra i samma mening som "din hund". Jag vill inte höra det ordet alls. Någonsin. Jag kommer vara lynnig i två veckor nu, och det får alla i min närhet stå ut med. Min hund får inte vara sjuk. Knölen kommer försvinna. Det kommer gå bra. Jag kommer få ett positivt besked om två veckor. Repeat, repeat, repeat.

Nu ska jag äta ett ägg, en morot och keso. Yeah.

kärlek

Nyttig föreläsning

Jag var ju på föreläsning igår. hade inte en aning om att den var förrän min lillasyster ringde och frågade om jag ville gå. Jaja tänkte jag, det skulle handla om adhd, och en sådan föreläsning är ju alltid bra att ha i bagaget.

Vi kommer dit, och det var ganska mycket folk, så vi tar plats. Det kommer mer och mer folk, så de fick tillochmed ställa in fler stolar.

Sen ställer sig en kvinna där framme, Maria, 35 år. Hon ställer sig där och totalt lämnar ut sitt liv åt oss okända människor. För hon vill hjälpa. Modigt.
Hon berättar om sin uppväxt med missbrukande föräldrar, om hennes flyttar till olika fosterfamiljer, om hennes trasiga skolgång. Hon berättar även om sitt eget missbruk, "fröken amfetamin" och hennes pojkvänner och umgänge.

Hon fortsätter resan genom hennes liv. Hon har suttit på behandlingshem, där hon ( och de andra boende) böev totalt lurade av ägarinnan/chefen. Hon berättar om smygpundandet för att orka med föräldraskapet till hennes egen lilla "Vilda Matilda".

Hennes dotter kom att förändra hennes liv, och idag är hon helt drogfri, och lever ett normalt liv, med medicinerad ADHD.

Den här kvinnan borde hyllas. Hon borde få en dagens ros varje dag. Från den första minuten var jag fast, jag hade kunnat sitta där i timmar och lyssnat, och frågat. Fantastisk upplevelse, som får mig att tänka på att man inte ska döma, och man ska inte ta allt för givet.

Kan ni tänka er själva, att ha varit längst ner i skiten, och sedan, med hjälp av fantastiskt stöd och hjälp, ta sig upp, och idag är hon egen företagare, som står framme på en scen och hjälper människor.

Hon pratar om hur hon stängde av känslorna när det blev för mycket.
"Att misslyckas är tryggt. Det vet jag hur man gör. Att lyckas har jag aldrig gjort, så det är svårt."
Så förklarar hon att hon många gånger kände, och valde därför att misslyckas, att fortsätta droga, för bakom drogernas fasad var hon trygg. Misslyckad, men trygg.
Idag är hon lyckad. Hon ser ärligt glad ut. Hon blir väldigt rörd när hon talar om första tiden med Matilda, och hon berör mig ( och alla andra ) lika mycket.

Jag skulle vilja skriva allt hon sa, jag har 13 sidor anteckningar och hade kunnat skriva mycket mer. Jag vet iallafall att jag aldrig kommer glömma denna föreläsning, och jag vill tacka Maria som skänkte mig alla tankeställare. Ni som känner mig vet att min barndom har innefattat både det ena och det andra, och att höra den här kvinnan prata gjorde mig stark, och jag har aldrig älskat min mamma mer än jag gör nu.

Inlägg nr 100!

Coolt :)

Jaha, jag har redan klarat av dagens måsten, vad ska man göra nu då? Har varit i stallet och till apoteket, inget mer planerat idag.. Tråkigt.. Kan jag inte bara få tag på boken så jag kan plugga?!

Idag är dag tre på dieten. Är redan hungrig, men kan inte äta lunch redan, för då blir jag stjärthungrig sen innan middagen. Måste vänta till kl 13 åtminstone.. Tror jag ska vila tills dess :P

Igår fick jag beröm av en nästan okänd kvinna för min hund. Hon har tydligen sett när vi tränat på baksidan, och hon hade tänkt "det är sådär det ska vara att ha hund". Fruktansvärt roligt att höra, man växer ganska mycket när man får cred för det man gör :) Det är ju ingen annan som ser hur duktig Quila är, vi är ju alltid själva när vi tränar..

Längtar efter så mycket nu, det ska bli så roligt ;D Mys? Hell yeah.

Vad fan, jag drog upp värmen på elementet och det blev kallare?! Jag fattar nada. Men det är väl ganska vanligt i min värld ;P

Nu ska jag läsa lite bloggar, sen vila :)

Bebis

Världens finaste bebis

Nu gråter jag, men Tipp och Berta har det bästa sällskapet

Vad finns det att säga? Hundhimlen är full av de vackraste individerna. Och nu fick de ännu ett tillskott i den stora skaran av fina, lojala och underbara hundar. Nu mår du bra hjärtat. Vi som sitter här nere på jorden utan dig mår inte lika bra, men vi vet att även din dag skulle komma. Och nu gjorde den det. Som ett hårt jävla knytnäveslag rakt upp i arslet.

Vi får tacka för att du funnits här, samtidigt som det kommer vara svårt att inse nästa gång jag hälsar på i huset. Jag har ju vuxit upp med dig. Du har funnits som en krambjörn i stallet, som en mysig granne när ni bodde mittemot pappa och som en del av mitt liv. Du har liksom alltid varit inräknad som en i familjen, trots att du inte varit min hund. Men du har ju varit en del av min uppväxt.

Smset jag fick av L nyss var svårt att läsa, och svårt att svara på. Allt jag vet nu är att jag vill ha sjukt mycket tröstgodis, och att Lucas alltid kommer finnas i mitt, och många andras, hjärta.

Ta hand om varandra, Lucas, Tipp, Berta och alla andra hundar som varit människans bästa vän.




Dag 2 är påbörjad

Sådär ja, då har jag tvingat i mig kaffet. Idag blir det okryddat kött och oljad sallad till lunch, yeah.

Hittade sladden igår, wohow! Bilderna ligger ute på facebook, läs och kommentera :)

Nu ska jag bajsa, borsta tänderna och sen bär det av upp mot veterinären. Tar med papprena eftersom jag inte vet vad "fintveterinärspråkförenlitenskada" står för. Så får de se själva :) Sen efter det så blir det hem och tvätta och städa, jobbigt men nödvändigt. Det blir fort smutsigt med en hund och fyra katter, tro mig!

Skriver nog i eftermiddag igen :)

XOXO

Dra mig baklänges uppför en nerförsbacke

Fy fan vad kaffe är äckligt! Hur kan man tycka om det? Har nu fått i mig halva koppen, men är fan nära att spy.

Idag ska vi till pappa, det är ju Fars Dag så de andra ska äta glass och bär, jag ska dricka vatten :) Blir vid 15tiden, perfekt för då hinner jag äta lunchen innan :)

Jag har en kattunge som sover på min axel, och en hund som sover med huvudet mot mitt ryggslut, myyysbarn jag har :) Har sagt till V att hon får hämta Birger nu, de är typ tio veckor, och deras mamma är så trött på dem så hälften vore nog :P

Jag hittar fan inte sladden, jag har sökt i hela lägenheten men den är puts väck =/ Men har tänkt städa imorgon em, för då ska jag ändå tvätta, så då kanske jag hittar den! Har massa bilder som jag vill visa ju..

Tränade med Quila imorse, tränade "här-ligg-stanna-kom" , det går så bra :) Hon lär sig fortare än förväntat, och det är roligt! Lydnadsklass 1 till våren, here we come! :D Hon blir mer tillfreds med livet när hon får träna också, även om vi bara tränar typ 15-20 min, alla hundar behöver ju använda huvudet, framförallt min lilla hoppetossa ;P

Nu ska jag ringa Lillan, sen duscha (antagligen panikbajsa av kaffet också, dock inte i duschen), göra iordning mig, luncha, sen upp till pappa :) Vill träffa Linn lite idag också, så dagen är planerad!



Frustration och fisar

Dags att dricka upp ölen snart ;P
Annars växer frustrationen bara mer!

Fisarna kommer nog från dagens köttfärssås, sweet.

Jaha, nu är det officiellt söndag, och 13 dagars diet har börjat. Jag har fått höra att man blir och lukta väldigt illa när man bantar, eeuuw. Duscha 4 ggr om dagen, hell yes?! Tur att det bara varar 13 dagar :)

Världens bästa
var här ikväll, alltid lika roligt :)

Idag har jag sett kort på världens finaste bebis, gullunge! Ska bli roligt att träffa honom sen när allt lugnat ner sig, och ballongen har sjunkit ihop haha! Återigen, grattis!

Nu sover hunden, och antagligen allt annat möjligt sällskap också, kanske jag också skulle prova det?

For it was not into my ear you whispered, but into my heart.
It was not my lips you kissed, but my soul.

Har ingen aning om vad det är för text, men den var fin :)

It's dark outside, but in here everything is shining.

Jag vet inte hur jag ska förklara hur mina tankar går nu.. Jag är glad, för att jag hade roligt i Sörping, för att babe kommer hit ikväll, för att Linda har fått bebisen och jag mår allmänt väl.
Men på samma gång mår jag dåligt.. Vissa saker måste man ta sig igenom, men visst hade det varit lättare att ta sig över floden med en bro?! Det känns lite som att min bro över håller på att rasa samman, trots att jag har ett par riktigt nya, starka pelare. Men, jag ska ta mig igenom det här, kosta hur många tårar det kosta vill. Det är ändå bara jag som ser tårarna. Jag ska ta mig igenom detta, och komma ut snyggare, piggare och gladare!

Your beauty is enough ;)



Vintern är jobbig för mig, med ledvärken som en ständig följeslagare. Men med hjälp av er, blir det lättare. Ledvärken bryter ner mig, men ni lyfter upp mig och tejpar ihop mig igen.



You need someone who can point the way
To lead you past all the shades of grey
To show you where you need to be
The means to save the day

I don’t know how it feels to always wanna run
And I don’t know what it means to be dying just to live

What if you were left with a stone cold heart?
And you were all alone and just fallin’ apart?
Would you rise again?
What if hope was lost for one hundred days?
And you feel that life was just slippin’ away?
Would you rise again?
What if?

The dreams are made of the simple stuff
The right to choose and say enough
When all you want is life again
It’s hard to be that tough, oh.


Alla behöver vi en ny vän ibland.
De ger en perspektiv.


Dead and gone

Det är vad min sladd är! Jag har letat igenom hela lägenheten, men hittar den verkligen inte =/ Hur långt kan den ha kommit liksom?

Idag säger min kropp ett stort fett NEJ till allt vad aktiviteter heter. Har så förbannat ont så det blir en lugn dag, bara lite inhandling av dietmat. Tänkte börja imorgon, och jag ska fanimig klara alla 13 dagar, jag ska följa schemat slaviskt! Det svåraste kommer vara kaffet på morgonen. Svart dessutom, huu vad äckligt! Men, vill man vara fin och må bra så får man stå ut med lite äckliga smaker i 13 dagar :P
Frågan är ju bara vad jag ska äta för fläskigt god mat idag?! Ingenting med spenat, tomat, kött eller frukt kan jag lova!

Igår åkte Rabih ur Idol. Hur fan kunde Mariette och han hänga löst?! MARIETTE?! Rått.
Skicka ut Reza istället, jag tycker hon är helt personlighetslös.

Nu lyssnar jag på Russian Red - girls just wanna have fun, mina trumhinnor njuter och stämbanden dör ;)

Dags att åka och handla, kanske skriver ikväll, min hjärna funderar lite, så jag skriver nog ut mina funderingar..

Grattis Gecca till flickan!!


Efter natten i örebro ;)


Am I stepping in love?

Lättlurad Pygmé eller?!

Det tror jag inte på :P

eeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr5rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
det där skrev kattungen, gulligt va?!

Nu ringde Lillan, de är så störda de där sörpingsborna!Kommer sakna er, måste åka neråt snart igen! zxxxx

Nu ringde carro också, tur för mig att hon inte åkt till stockholm så jag har någon att umgås med haha!

Pratade med T idag, tur vi har varandra så vi kan hjälpas åt med problemen :P
Har även pratat med Linda idag, äntligen har bebis kommit ut :D En liten pojke blev det, välskapt med brunt hår och blå ögon! Så roligt, är så glad för er skull! Skönt att Linda ringde, har varit orolig eftersom jag vetat att bebisen hade kommit, men inte visste hur det gått eller nåt.. Men de mår bra, hela familjen! :)

Det luktar B i min säng, sweet eller?! Nu däremot ligger hunden och hårar ner i sängen, inte lika sweet!

Nu ska jag klä på mig, sen över till syster och hänga, innan en tripp T&R fagersta!

Puss och Kram
Jag är inte Lam










Nu så bär det av!

Snart åker vi uppåt i landet, hemåt lägenhet och hund och katter :)

Jobbigt att komma tillbaka till verkligheten, men det blir nog bra! Har fått papper från Lillans mamma med en"diet" som ska pågå i 13 dagar, det här blir perfa det!

Nu ska vi umgås, ville bara berätta hur läget är :P

Sweet phonecall

Haha, jag skrattade så jag fick kramp i magen, livet är bra roligt!

Nu sitter vi nere i Lillans rum och dricker ett par groggar, sweet! Eller, för att citera Bronta"mys!" Haha!

Har varit på bio, den var asbra! Flickan som lekte med elden är verkligen att rekommendera :)
Trevligt sällskap hade jag också ;)

Imorgon blir det hemresa, får väl se hur det ter sig :)

Har varit fruktansvärt skönt att vara hemifrån, synd om J & A bara, Quila är bra dryg ibland! Får läxa upp henne när jag kommer hem :P


Dags att umgås! Bilder kommer så fort jag hittat sladden!

Jag vet inte hur jag ska känna och reagera

Vad skönt det är att vakna någon annanstans än i kopparberg :P Men tydligen så är inte alla som de ska här nere heller, väcktes kl 0600 imorse av att två av Lillans vänner står och bankar på fönstren och skriker. Nej, vi släppte inte in dem!
Saknar ju hunden och katterna, men hunden har det bra med J&A, och mamma fixar katterna, så de överlever :) Men jäävlar vad gosiga de kommer vara när jag kommer hem!

Quila hade fått åka bil med Johanna, Jennifer och Anders igår. Hon gillar att åka bil, hon brukar uppskatta att få vara med. När Johanna skulle ta ut Quila ur bilen sedan( det är en kombi, så hon satt i bagaget) så upptäcker hon att HUNDJÄVELN har tuggat sönder det mest perfekta läderkopplet som jag hade. Det var ju perfekt längd, helt mjukt, inte så tjockt. Ni som har hund vet hur jobbigt det är med för tjocka och hårda koppel. Så idag ska Lillan ta med mig till en djuraffär, där det ska inhandlas koppel. Hon får ha det trasiga eller det rosa så länge..

När jag ändå är här nere har jag tänkt passa på att leta ny jacka och nya stövlar också :) Hoppas jag hittar nå fina grejer, det behövs!

Jag är så glad att vi har börjat hitta en lösning. Vi har börjat knyta upp knuten som blev på vår tråd. Det ska bli så skönt att få träffa dig och verkligen prata om allt, vi behöver det. Jag behöver få ur alla tankar ur mitt huvud, och vi behöver komma på vad som hände. Jag är så glad Tosse, jag är så glad.
Efter regn, kommer solsken. Efter första pannkakan, kommer de goda pannkakorna. Nu skiner solen och pannkakorna är för jävla goda.

I övrigt? Jag fattar ingenting.



4 katter, 1 hund och 1 Elin sover

Och här sitter duktiga jag som precis betalat räkningar, boring men necessary!

Igår var AnneLii hit och sa hej, innan de åkte vidare upp till Rättvik. Roligt att träffa min prinsessa, även om det bara var 5 minuter :)
Jäääävlar vad jag och Lillan fläskade i oss allt gott vi köpt igår då, mumma!
Kvällen avslutades med en intressant konversation, sen somnade jag så fort jag lagt huvudet på kudden :P

Vaknade vid typ 8, fattar inte varför jag vaknar så tidigt ibland.. Men det är bra, då hinner jag vakna till liv ordentligt innan resan neråt, annars somnar jag kanske i bilen hehe!

Idag vill jag avsluta med att säga;
Jag älskar Linn. Du är en så skön människa.



RSS 2.0